Alaplı TSO , TOBB Karadeniz bölge toplantısında

Alaplı TSO , TOBB Karadeniz bölge toplantısında

Alaplı TSO , TOBB Karadeniz bölge toplantısında

Karadeniz Bölgesi’ndeki Odalar ve Borsalar Ankara’da TOBB İkizKuleler’de düzenlenen istişare toplantısında buluştu. TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Karadeniz Bölgesi’ndekiOdaların ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve GenelSekreterleri katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nin odaların ve borsaların üyeleriiçin önemli hizmetler gerçekleştirdiğine değinenTOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bunların tüm üyelere detaylı olarak anlatılmasınıve ‘odalar, borsalar ne iş yapar?’ sorusuna doyurucu yanıtlar verilmesiniistedi. Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hisarcıklıoğlu zorgünlerden geçildiğine işaret ederek, “Gün birlikte hareket etme günüdür” dedi.
Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisihakkında bilgilendirmede bulunulurken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbirpaketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi,Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ileMesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar yapıldı.
Toplantıya Alaplı TSO’dan Başkan Recep Ocak, MeclisBaşkanı Yüksel Koçak ve Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER