Çaturoğlu Gaziler Günü´nü kutladı

Çaturoğlu Gaziler Gününü kutladı

Çaturoğlu Gaziler Günü´nü kutladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 19 EylülGaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Çaturoğlu, yayımladığımesajında şu ifadelere yer verdi; “Şehitlik ve gazilik, Türk milleti için şereflerin enbüyüğüdür. Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennetvatan bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin ve bütün kahramanlarımızınemanetidir. Onların büyük fedakarlıkları sayesinde bugün geleceğe güvenlebakabiliyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisinin, Sakarya Zaferinin ardındanMustafa Kemal’e gazi unvanı ve mareşal rütbesi vermesi, onlarınmilletimizin nazarındaki saygınlığını en güzel şekilde anlatmaktadır.

Bu aziz millet, gazi millettir. Milletimizin, 15 Temmuzdakidarbe girişimini canları pahasına engellemesi, kendi iradesine sahip çıkması,gazi olma bilincinin ne kadar önemli olduğunu göstermektedir. Gazilerimizin,taşıdıkları onura yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hakettikleri imkân ve şartlara kavuşturulmaları hususunda hükümetimizin gerekenhassasiyeti göstermeye devam edeceğine de inancım tamdır. 

Bu vesileyle; Gaziler Gününü en içten duygularımla kutluyor, aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tümgazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 06:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER