e-Okul VBS üzerinden sisteme girebilir ve ders programınızı görebilirsiniz

e-Okul VBS üzerinden sisteme girebilir ve ders programınızı görebilirsiniz

e-Okul VBS  üzerinden sisteme girebilir ve ders programınızı görebilirsiniz

Yaklaşık 3 aylık yaz tatili döneminden sonraokullar bugün sabah itibariyle yeniden açıldı. e-Okul Veli BilgilendirmeSistemi ( e-Okul VBS ) üzerinden sisteme girebilir ve ders programınızıgörebilirsiniz. e-Okul VBS giriş ve ders programı öğrenme. Okulla ilgili tümgelişmeler ise e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden takip edebilirsiniz

Yaklaşık 3 aylık yaz tatilidöneminden sonra okullar bugün sabah itibariyle yeniden açıldı. e-Okul VeliBilgilendirme Sisteminde ( e-Okul VBS ) yoğunluk tekrar başladı. Aileleröğrenciler ilgili haftalık ders programlarını merak ediyorlar. Okulla ilgilitüm gelişmeleri e-Okul üzerinden ulaşabilirsiniz.

e-Okul VBS giriş

Açılan sayfa üzerinden giriş yapabilir ve okullailgili tüm gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.
E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) girişi nasılyapılır?

E-Okul veli bilgilendirmesistemi giriş yapacak olan velilerin önceliklehttps://e-okul.meb.gov.tr/adresinegiriş yapması gerekiyor. Bu sayfayı açtıklarında karşılarına çıkan paneldeöğrencilerinin kimlik bilgileri ve okul numarasını kullanmaları lazım. Erişimsağlandıktan sonra e okul portalı için menü ve bilgi alanlarının yer aldığıyeni bir sayfa açılacaktır. Bu sayfalar üzerinden ulaşmak istediğiniz bilgilerekolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. E Okul giriş işlemi için aşağıdaki linkikullanabilirsiniz.

Üstteki linke tıkladıktansonra açılan sayfada resimde de görüldüğü gibi “Güvenlik Kodu (ResimdekiRakamlar), T.C Kimlik Numaranız ve Okul Numaranızı girdikten sonra“Tamam deyin. Tamama bastıktan sonra aşağıdaki resimdeki gibi bir ekranaçılacak. Bu ekranda sizden üç soruya cevap vermeniz istenir. Bu üç sorunun cevabınıgirdikten sonra, altta sıralanmış olan resimlerden size ait olanı işaretleyerek“Tamam deyin. E-okul not bilgileri sayfanız açılmış olacaktır. Eğeraşağıdaki resimde yer alan sorulardan bir ya da birkaçını bilmiyorsanız. Çıkışyapıp tekrar girerseniz sorular değişecektir. Genel olarak “doğum yeri, nüfusakayıtlı olduğu yer,cilt no, aile sıra no,doğduğu ay vb. tarzda nüfuscüzdanında yer alan sorular soruluyor. Burdaki amaç başkalarının sizin e-okulsayfanıza girmelerini engellemek. Bu sebeple güvenlik aşamaları arttırılmış.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER