CİNAYETİN SIR PERDESİ ÇÖZÜLÜYOR. POLİS ZANLININ PEŞİNDE

İki gencin ölümü ile ilgili sır perdesi aralanıyor. Katil Zanlısının baba ocağında polis arama yaptı.

CİNAYETİN SIR PERDESİ ÇÖZÜLÜYOR. POLİS ZANLININ PEŞİNDE
gundemeregli.com
-Kdz. Ereğli’de iki kişinin öldürüldüğü cinayetli ilgili sır perdesi çözülüyor. Olayda 21 yaşındaki arkadaşı Gizem Tunç ile birlikte cinayete kurban giden Murat Erdoğan’ın babası Mehmet Erdoğan’ın da 2005 yılında cinayete kurban giderek 7 yıl aradan sonra aynı kederi paylaştığı belirlendi.

Cinayet zanlısı olarak her yerde aranan D.P’nin Ereğli Sarıkorkmaz mahallesinde babası A.P’ye aile üç katlı binada arama yapan Polis cinayete kurban giden Gizem Tunç ile arkadaşı Murat Erdoğan’la ilgili delil aradı.

Denizli İlinde vatani görevini yaptığı belirlenen D.P’nin İlçeye bağlı Sarıkorkmaz mahallesine bulunan baba evine gelen çok sayıda Polis evi didik dikik aradı. Olay yeri inceleme ekipleri evdeki incelemelisini derinleştirerek, cinayetle ilgili delil aradı ve D.P’ye ait olduğu belirlenen eşya ve kıyafetlere el koydu.  

Müstakil bina içinde ve bahçesinde cinayete kurban giden kızın iki elini arayan polis adamalarda şimdiye kadar sonuç alamadı.

Olayda belirlenemeyen nedenle yaşamını yitiren Murat Erdoğan’ın kendisi gibi taksi şoförlüğü yapan babası Mehmet Erdoğan’da 2005 yılında Ereğli-Zonguldak karayolu Soğanlı mevkisinde aracın içerinde cinayete kurban gitmişti.
Bilindiği gibii Uzunmehmet Mahallesi Radar mevkisinde Cumartesi gecesi meydana geldiği tahmin edilen olayda, 29 yaşındaki Murat Erdoğan ile kız arkadaşı olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Gizem Tunç kesici aletle öldürülmüştü
Cumartesi gününden bu yana kendisinden haber alınamayan Ereğli Pazar Taksi durağında şoför olarak çalışan Murat Erdoğan´ın Uzunmehmet Mahallesi Radar mevkisinde zaman zaman gidip kaldığı evde polis Pazartesi sabahı saat 02.00 sıralarında Erdoğan´ın cesedini buldu. Erdoğan´ın yanında bulunan arkadaşı 21 yaşındaki Gizem Tunç´un cesedi ise barakanın alt bölümündeki ormanlık alanda bilekleri kesilmiş halde bulundu. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis köpeklerinin ve arama kurtarma ekiplerinin ormanlık alanda yaptığı çalışmalara rağmen genç kızın elleri bulunamadı. 

Emniyet güçleri  olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2013, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER