Ereğli Belediyesi 134 çocuğu mutlu etti

134 çocuğun sünnet ettirildiği toplu sünnet için Amfi Tiyatro’da etkinlik düzenlendi. Ailelerin ve davetlilerin katıldığı şölende sünnet konvoyu da gerçekleştirildi.

Ereğli Belediyesi 134 çocuğu mutlu etti
 
Erkekliğe ilk adımını atan 134 çocuğun sünnet ettirildiği toplu sünnet için Amfi Tiyatro’da etkinlik düzenlendi. Ailelerin ve davetlilerin katıldığı şölende sünnet konvoyu da gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Bu yıl 21.si gerçekleştirilen geleneksel ´Toplu Sünnet Şöleni´ gerçekleştirildi. Amfi Tiyatroda düzenlenen sünnet şölenine Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal ve Eşi Sevim Uysal, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkan yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye meclis üyeleri, sünnet ettirilen çocukların aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. İlk olarak Toplu Sünnet Şöleni için eski belediye önünde toplanan çocuklar ve ailelerinin katıldığı sünnet konvoyu düzenlendi. Şehir içinde tur yapan sünnet konvoyu Sünnet şöleninin gerçekleştirileceği Amfi tiyatroya geldi. Burada Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı tarafından yaptırılan duanın ardından bir konuşma yapan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, önümüzde yıllarda çocuklar için değişik projelerin olacağını dile getirerek şunları söyledi:“21. geleneksel sünnet törenimize hoş geldiniz, Bu güzel çocuklarımızın sünnet mutluluğunu siz değerli anne ve babalarla paylaşmaktan ötürü bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz, Çocuklarımız için önümüzdeki yıllarda çok değişik Projelerimiz olacak,bunun müjdesini buradan veriyorum” dedi.

ÇATUROĞLU, YAVRULARIMIZIN BAHTLARI AK VE AÇIK OLSUN

Başkan Uysal’ın ardından Farklı bir programı olduğundan dolayı Sünnet şölenine gecikmeli katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise yaptığı konuşmada, Ereğli Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen sünnet şöleninin, öncelikle sünnet olan yavrularımıza onların ailelerine Ereğlimize hayırlar getirmesini cenabı Allahtan temenni ediyorum, Bu sevgili yavrularımızın yolları bahtları talihleri ak ve açık olsun yüce Allah’ım bu yavrularımızın inşallah Mürüvvetlerini de göstermeyi ailelerine nasip eylesin, Bu işte emeği geçen başta Belediye başkanım Sayın Hüseyin Uysal ve meclis üyelerimiz ile belediye personeline çok ama çok teşekkür ediyorum hayırlı olsun “dedi. Törende daha sonra Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu tarafından sünnet olan 134 çocuğa Bisiklet, futbol topu ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Sünnet şöleni Başkan Uysal ve Milletvekili Çaturoğlu’nun çocuklarla çektirdiği toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2015, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER