Ereğli´de Kaza,1´i çocuk 9 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobil ile yolcu minibüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1´i çocuk 9 kişi yaralandı.

Ereğli´de Kaza,1´i çocuk 9 yaralı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde otomobil ile yolcu minibüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1´i çocuk 9 kişi yaralandı.
Kaza, saat 13.00 sıralarında Zonguldak-Ereğli karayolunun Soğanlı rampaları mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre Aydın A. 67 LH 827 idaresindeki otomobil Ereğli istikametine seyir halinde iken sollama yaptığı sırada frene basıp dönmeye başlayarak karşı yönden gelen Remzi S. (39) yönetimindeki 67 TD 181 plakalı yolcu minibüsü ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Aydın A. ile yolcular Asım A. (15) ve Şerife A. (31) ile yolcu minibüsünde bulunan Onur S. (37), Gülseren A. (46), Müzeyyen Ç. (63), Sefer A. (55), Hasan Ç. (19), Esra M. (20) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavilerine ise devam ettiği öğrenildi.
Kaza sırasında minibüste bulunan bir yolcu, otomobil sürücüsünün frene basıp kendi etrafında döndüğünü ve kendilerine çarptığını iddia ederek, 5-6 tane yaralı gördüğünü ifade etti.
Kazanın ardından olay yerine Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı kurtarma ekipleri gelerek otomobil ve yolcu minibüsünde yangın çıkmaması için tedbir aldı. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kalan Zonguldak-Ereğli karayolu otomobil ile yolcu minibüsünün çekici ile olay yerinden kaldırılması ile yeniden açıldı. 9 kişinin yaralandığı kazada otomobil ile minibüs kullanılamaz hale geldi.
Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.-
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER