Ereğli´de şüpheli ölüm

Kdz.Ereğli İlçesinde şüpheli ölüm

Ereğli´de şüpheli ölüm



Kdz. Ereğli ‘de bir restorantın tuvaletinde bir kişi ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre, İlçe merkezindeki Direkçi İşhanı´nın zemin katındaki Rumeli Restorant´ın tuvaletinden duyulan cep telefonu sesi üzerine içeri girmek isteyen iş yeri sahipleri, kapıyı açmakta zorlandı. Bunun üzerine kilidi kıran kişiler, içeride bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Haber vermeleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalede 24 yaşındaki Yusuf Yazgan’ın öldüğünü belirledi. Bu arada, mekân sahibi Selçuk Aslanbay, polise verdiği ifadede, Yazgan´ın dün akşam saatlerinde mekâna 2 arkadaşı ile birlikte geldiğini belirterek, şöyle dedi:
Şahıs zaman zaman arıza yapan tuvalete girmiş. Gece saatlerinde ise yine bozulduğunu sandığımız tuvalete girmek istedik ancak kapısını açamadık. Sabah bakabileceğimiz için mekânı kapatıp çıktık.Sabah iş yerine geldiğimizde ise tuvaletten çalan cep telefonu sesi duyduk. Kapısını kırarak girdiğimizde ise içeride bir kişinin hareketsiz yattığını gördük. Durumu hemen polise ve 112 Acil´e bildirdik.
Olay Yeri İnceleme Ekipleri’nin yaptığı çalışma sonrası Yazgan’ın cansız bedeni, ambulansa taşınarak Ereğli Devlet Hastanesi Morgu’na götürüldü.
Bu sırada, ölüm haberini duyarak ambulansın yakına gelen bir kadının fenalaştığı görüldü.Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER