Finali Ferhat Göçer yaptı

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl. 1. Düzenlenen “Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri “sona erdi.Şenliğin Finalini ise sanatçı Ferhat Göçer yaptı.

Finali Ferhat Göçer yaptı




Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl. 1. Düzenlenen “Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri “sona erdi.Şenliğin Finalini ise sanatçı Ferhat Göçer yaptı.
29-30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenen “Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri 3 gün boyunca coşkuyla kutlandı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır İznik Belediyesi’nin ödüllü Mehteran Takımı, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma Timi ve Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin Kardeş Kentleri olan Almanya’nın Düren ve Çin’in Jinhua Kentidelegasyonlarının ve binlerce vatandaşın katılımıyla başlayan Şenliğin her günü ayrı bir heyecan ve coşku içerisinde geçti. Şenlik boyunca her gün çeşitli etkinlikler düzenlendi.

“ŞENLİĞİN İLK GÜNÜ DOLU, DOLU BAŞLADI”

Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri 3 gün boyunca farklı etkinlikler ile kutlanırken, Şenlikler kapsamında ilk gün finalinde, yağmura rağmen Ereğlili sanatçı Egemen Sekmen sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını ardı ardına seslendiren sanatçı, Konser sonrası Başkan Uysal’ı Ereğli sanatçısına ve yerel değerlere verdiği önem için kutladı. Eylül ayında çıkacak olan albümünün İlk şarkısını Ereğli halkı için seslendiren Sekmen Duygularını anlatmakta zorlandı ama yağmura rağmen izleyenlere doyumsuz bir gece yaşattı.

ŞENLİĞİN İKİNCİ GÜNÜNE RAMAZAN ÇELİK DAMGA VURDU

Şenliklerinin ikinci gününün finaline Ramazan Çelik damga vurdu. Vatan TV’nin de canlı yayınladığı konser alanına vatandaşlar sığmayınca dışarıda kurulan LED ekranlardan konserleri izlemek zorunda kaldı. Amfi Tiyatrodaki konsere, Ereğli’nin yöresel sanatçıları Cafer Dinç Mehmet Korkmaz ile Sevgi Petek ve Ramazan Çelik katıldı. Programda eğlenceye doyan Ereğli halkı oyun havalarıyla, şarkı ve türkülerle doyasıya eğlendi. Amfi Tiyatro alanına sığmayanlar ise dışarıya kurulan LED ekranlardan konseri izledi. Sevgi Petek’in Ereğli’nin kızlarının güzelliğini anlatan şarkı sonrası sahneye davet edilen Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Güzel şehrimin güzel insanları” diyerek başladığı konuşmasında Ereğli’de yaşayan herkesin yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hatta çocuklarına kadar güzel insanlarla dolu olduğunu söyledi.

FİNALİ GERHAT GÖÇER YAPTI.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından bu yıl 1.si düzenlenen “Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliği”nin final gecesinde Ferhat göçer sahne aldı.Yeni ve Eski albümünde yer alan şarkılarını Ereğli’li hayranları için seslendiren sanatçı yaklaşık 2 saat kaldığı sahne boyunca tüm hayranlarını coşturdu.Konser sonrası sahneye çıkan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal,sanatçı Ferhat Göçer’in kendisi gibi bir doktor olduğunu dile getirerek,”Ferhat Göçer konseri ile şenliğimiz sona erdi.geleneksel hale getireceğimiz bu şenliği gelecek yıl daha farklı dolu dolu yaşayacaksınız,buralara gelerek destek veren ve festivalimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum “dedi.Başkan Uysal ayrıca sanatçı Ferhat Göçer’e çeşitli hediyeler verdi.

Uluslar arası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliği havai fişek gösterisi ile sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 21:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER