HABERAL,TORUNLARINI SEVDİ

HABERAL,TORUNLARINI SEVDİ
gundemeregli.com- Ergenekon tutuklusu Prof.Dr. Mehmet Haberal, mezarlık ziyaretleri sonrası Pembe Köşk&[#]8217;e döndü. Köşk bahçesinde köpekleri gören Haberal, köpekleri sevdi. Daha sonra torunlarını gören Haberal, hatıra fotoğrafı çektirdi.
CHP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Haberal, mezarlık ziyareti sonrası Yayla Mahallesi&[#]8217;nde bulunan Pembe Köşk&[#]8217;e hareket etti. Ambulansla köşke gelen Haberal, köşk bahçesinde köpekleri gördü. Bahçede bulunan iki köpeğin sırayla başını okşayan Mehmet Haberal, bir süre köpeklerle ilgilendi.
Çalışma ofisinin bulunduğu yere yönelen Haberal, daha sonra torunlarını gördü. Mehmet Haberal, torunları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Tekrar Pembe Köşk&[#]8217;e geri dönen Mehmet Haberal, öğle yemeği sonrası tekrar ziyaretleri kabul edecek. Mehmet Haberal&[#]8217;ın izin süresinin yarın sabah 05.00 sıralarında sona ereceği ifade edildi. Yarın sabah itibariyle Silivri Cezaevi&[#]8217;ne hareket edecek olan Mehmet Haberal, bütün gününü Pembe Köşk&[#]8217;te geçirecek.
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2012, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER