HALKIMIZ PİKNİK ALANINI ÇOK BEĞENDİ. AÇILDIĞI GÜNDEN BU YANA TIKLIM TIKLIM

HALKIMIZ PİKNİK ALANINI ÇOK BEĞENDİ. AÇILDIĞI GÜNDEN BU YANA TIKLIM TIKLIM

 
gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kestaneci Piknik Alanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Folklor gösterileri ve konserin düzenlendiği piknikte vatandaşlarla sohbet eden Başkan Posbıyık, “Halkımız piknik alanını çok beğendi. Açıldığı günden bu yana tıklım tıklım.”

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye daire müdürleri,mahalle muhtarları ile birlikte Kestaneci Piknik Alanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Folklor gösterileri ve konserin düzenlendiği piknikte vatandaşlarla sohbet etti.

PİKNİK ALANI TIKLIM TIKLIM

Festival etkinlikleri kapsamında Amfi tiyatroda sahne alan Düzce’den gelen Apollo grubu söylediği şarkılarla Belediye Karadeniz Kız Folklor ekibi de halk oyunlarıyla pikniğe renk kattı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Neriman Posbıyık ile birlikte Piknik alanında vatandaşları ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

“HALKIMIZIN BEĞENİSİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Halkın ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Posbıyık, yaptığı konuşmada, “Kestaneci piknik alanını uzun bir çalışmanın sonunda halkımızın hizmetine açtık. Açıldığı günden itibaren gece geç saatlere kadar piknik alanı tıklım tıklım dolu. Kamelyaları, süs havuzları, alışveriş alanları, çocuk parkı, mangal yerleri, oturma alanları, mini hayvanat bahçesi ile güzel bir yaşam oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Piknik alanına sadece kentimizde yaşayanlar değil çevre kentlerde yaşayanlarda büyük ilgi gösteriyor. Ereğli’ye böyle bir hizmet kazandırdığımız için mutluyuz. Halkımızdan bazı talepler geliyor mescid gibi. En kısa zamanda mescidi de yapacağız.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER