İLÇE KÖTÜ YÖNETİLİYOR

İLÇE KÖTÜ YÖNETİLİYOR
 
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan aday adayı Nuri Tekin, AK Partili belediyenin ilçeyi kötü yönettiğini, ilçe merkezinin karanlığa gömüldüğünü, ilçe girişi ve kavşaklarda büyük sorunlar yaşandığını söyledi.

CHP Alaplı Belediye Başkan Aday Adayı Nuri Tekin, ilçe merkezi, ilçeye giriş ve kavşaklarda meydana gelen sorunlar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Partili belediye tarafından ilçenin kötü yönetildiğini öne süren Tekin, AK parti milletvekillerinden de ilçedeki sorunların çözümünü yönelik somut adımlar atmalarını beklediklerini söyledi.

ALAPLI’NIN MERKEZİ KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

Alaplı ilçe merkezinin karanlığa gömüldüğünü belirten Tekin, “Alaplı ilçe Merkezindeki kavşakta aydınlatma lambaları yanmıyor. Merkezdeki kesilen lambalar nedeniyle kent merkezi karanlığa gömüldü. Gecelerin uzaması nedeniyle ilçede erken saatlerden itibaren karanlık hakim oluyor. Karanlık nedeniyle yaşam da zorlaşıyor. Merkez de esnafların dükkanları da olmasa tamamen zifiri karanlık meydan gelecek. Bir belediye başkanının elektrik işi benim sorumluluğunda değil deme lüksüne sahip değil, bu zihniyetle ilçemiz kötü yönetiliyor. Ben bunları kamuoyunun takdirine bırakıyorum. İlçe merkezinin karanlık içinde olması ilçemize hiç yakışmıyor.

BİR İLÇEYE GİRİŞİ ÇÖZEMEDİLER

İlçeye girişin kapalı olmasının esnafı mağdur ettiğini ve bu konuda bir an önce çözüm bulunmasını istediklerini belirten Tekin, “Bir ilçeye girişin açılmasını çözemediler. Burada iktidarın belediye başkanı, iktidar yetkileri, MKYK üyesi ve iktidar milletvekillerine sesleniyorum. 3 tane iktidar partisi milletvekilleri var. Bunların ilçeye hizmet vermesini istiyoruz. İlçeye giriş hala kapalı, esnafımız bu yüzden mağdur durumda” dedi.

ÖLÜM KAVŞAĞINA ÇÖZÜM BULSUNLAR

İlçedeki kavşakların ölüm kavşağı olarak anılmaya başlandığına dikkat çeken Tekin, “Bu kavşak artık ölüm kavşağı olarak anılmaya başlandı. Bu kavşak ta şimdiye kadar 2 kişinin ölümüne yol açan ve birçok yaralamalı kazaların meydana geldiği bir kavşak, bir süre öncede otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu aynı kavşakta 3 kişi daha yaralandı. Kazaların nedenleri de hep aynı bir ben karayollarını göreve davet ediyorum. Biz bu kavşağa çözüm bulunması için defalarca uyarılarda bulunduk. Ama ne yazık ki hala somut bir adım atılmadı. Karayolları halen ilçemizi bir belde olarak görüyor. Burada bir kavşak var. Burada bir araç kavşaktan karşı istikamete geçerken yön levhaları nedeniyle karşıdan gelen aracı göremiyor. Buda kazaların meydana gelmesine neden oluyor. Daha önce ilçeye eski girişin olduğu yerde trafik ışıkları vardı. Dolayısıyla araçlar fazla hız yapmadan bu kavşaktan geçiyordu. Biz ilçenin hem girişinin yeniden açılmasını hem ilçe girişine hem de bu kavşağa trafik ışıklarının konulmasını istiyoruz. Aksi halde bu kavşakta kazalar olmaya devam edecektir. Bu yönde iktidar yetkililerini ve karayollarını göreve çağırıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
karabük
karabük - 11 yıl Önce

segili alaplılar bu kavşakta herzaman kaza olur ,takii bizim trafik kurallarını öğrenene kadar.adam karşı yöne geçiyor ama zerre kadar yavaşlama yok sağ sola bakma yok ondan sonra kaza oluyor.nuri bey bence yanlış düşünüyorsunuz,siz iktidar olmuş olsanız böyle düşünmezsinizalaplı kötü yönetiliyormuş,nasıl kötü yönetiliyor.bırakın böyle ufak tefek mazeretleri ,yok levhalar görüşü engelliyormuş ,bu çok mu zor,gidin yetkililere biraz kaldırsınlar,siyasetbu mu şimdi.madem gördünüz ,insanlık namına yaptırın.gönüllerde taht kurun.çocuklar güler böyle siyasete.gerçekci olalım .önce kendimizi geliştirelim öğrenelimmantıklı olalım sevgiler saygılar.

SIRADAKİ HABER