Kdz. Ereğli Belediyesi zabıtası, ilkyardımı da öğreniyor

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görevli personele, ilkyardım eğitim verildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi zabıtası, ilkyardımı da öğreniyor

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğübünyesinde görevli personele, ilkyardım eğitim verildi.

ERİDAK Derneği Salonu’nda gerçekleştirilen ilkyardım eğitiminde, Zonguldakİlkyardım Eğitim Merkezi İlkyardım Eğitmeni Gonca Turan tarafından hem teorik,hem de uygulamalı eğitim verildi.

İnsanların başlarına gelebilecek çeşitli yanıklar, kanama, bilinçbozuklukları, zehirlenme, boğulma, kırık, çıkık, burkulma ve kalp krizi gibipek çok konuda doğru ve etkin ilkyardım müdahaleleri konularında zabıtalara bilgilendirmeyapıldı.

Eğitim çalışmalarına katılan Kdz. Ereğli Belediye Başkan YardımcısıAlptekin Dursun, daha önce zabıta personelinin hem halkla iletişiminigeliştirmek, hem de kurum içinde verimliliğini arttırmak amacıyla, iletişim vekişisel gelişim seminerleri düzenlediklerini hatırlattı.

Dursun, “Ereğli halkının her kesimiyle irtibat halinde olan zabıtapersonelimizin, gerekli hallerde vatandaşlarımıza yardımcı olabilmesi amacıylailkyardım eğitimi vermeye karar verdik. Eğitim sonucunda personelimiz ilkyardımuygulamalarını da öğrenmiş oldu. Bu kapsamdaki çalışmalarımız bundan sonra dadevam edecek. dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER