KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ

KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ İLE BİR ARAYA GELDİ

gundemeregli.com-Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi bir araya geldi.

Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melahat Çöğendez ve ekibine iadeyi ziyarette bulunan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, Zonguldak TSO Genel Sekreteri Renda Okay ve üyeler ortak çalışabilecekleri projeler konusunda görüş alış verişinde bulundular. İlk olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ortak bir etkinlik yapma kararı alınırken detaylar üzerinde fikirler söylendi. Ayrıca, ulusal değerlerin ön plana çıktığı günlerde yine birlikte etkinlik yapma konusunda görüş birliğine varıldı.

KAGİK olarak etkinliklerinin devam ettiğini belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, “Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melahat Çöğendez ve ekibi geçtiğimiz günlerde bizleri ziyaret etmişlerdi. Bizler de kurul olarak bugün kendilerini ziyaret etmek istedik. Ziyaretimiz sırasında ortak proje yapma fikri ortaya çıktı. İlk olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ortak bir etkinlik yapmayı kararlaştırdık. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

Sürekli proje üreterek şehre faydalı olmayı amaçladıklarını belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay, “Milli günlerimizin gerektiği gibi kutlanması ve daha geniş kitlelere ulaşabilmek adına çalışma yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisinin yapacağı çalışmanın örnek olacağını düşünüyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melahat Çöğendez, KAGİK ile ortak çalışma yaparak örnek bir proje ortaya çıkarmak istediklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER