MUHTARLARDAN UYSAL´A ZİYARET

MUHTARLARDAN UYSAL´A ZİYARET

gundemeregli.com-Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

11 Nisan günü derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makama gelen Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Başkan Uysal ile yaklaşık yirmi dakika süren bir görüşme yaptı. Saat 11.15’te gerçekleştirilen ziyarette duygularını dile getiren Başol; “… Belediye ile muhtarlarımız her zaman bir bütün olmuştur. Mahallelerimize getirilen hizmetlerde Belediye’mizin katkısı çok büyük. Biz muhtarlar olarak Belediye’nin başında halka hizmet etmeye aç bir başkanımızın olmasından dolayı memnunuz. Bundan sonraki süreçte de Karadeniz Ereğli halkına her hizmetin zamanında ve en iyi biçimde ulaştırılması için muhtarlar olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu düşüncelerle şahsım ve tüm muhtar arkadaşlarım adına size ve çalışma arkadaşlarınıza görevlerinizde üstün başarılar diliyorum…”, dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Başol ve dernek yöneticilerinin gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da konuklarına teşekkür etti. Yerel Seçimlerin geride kaldığını ve artık vatandaşa hizmet etme döneminin başladığını kaydeden Başkan Uysal da konuşmasında; “… Artık hep birlikte önümüze bakacağız. Hepimiz Karadeniz Ereğli’ye en güzel hizmeti nasıl verebiliriz, düşüncesi noktasında bütünlük içinde çalışmalıyız. Bu hizmetleri yaparken de hiçbir ayrım gözetmeden her mahalleye hak ettiği hizmetlerin fazlasını verebilmek adına da gerek şahsımın gerekse de ekibimin özveriyle görev yapacağından kuşkunuz olmamasını diliyorum…”, ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER