KIŞLA DA KAZA 3 YARALI

KIŞLA DA KAZA 3 YARALI
 
gundemeregli.com-Kışla’da park halindeki tıra arkadan çarpan kamyonette sıkışan üç kişi itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartıldı.

Kaza saat:17:20 sıralarında Kışla mevkiinde meydana geldi,Ereğli istikametinden Gülüç istikametine gitmekte olan Mümin Mustafa G. idaresindeki 67 TP 730 plakalı kamyonet Kışla mevkiin’de park halindeki 42 GM 769 plakalı tırın dorsesine arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile kamyonet sürücüsü Mümin Mustafa G,Abdülkadir G. ve Furkan T. araç içerisinde sıkıştılar. Kazanın ardından olay yerine gelen Ereğli Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri araçtan ilk olarak sürücü Mümin Mustafa G’ yi çıkartırken . Sürücü Güler olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürüldü. araçta sıkışan diğer yaralılar da kurtarıldı. Kaza yerinde inceleme yapan polis ekipleri kamyonetin yaklaşık 100 metre firen yapıp daha sonra tıra çarptığını tespit ettiler.

Kazada yaralanan üç kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada olay yerinde gazetecilere konuşan Elmatepe Mahallesi sakinlerinden Zahide Ar isimli bir bayan ise “Bu yolda o kadar olumsuz şeylerle karşılaşıyoruz ki ,insanları araba çarpıyor, O kadar kaza oluyor ki buralara engel koyulması lazım,inşallah yetkililer bizleri dikkate alırlar bu bir değil,iki değil,gerçekten buralarda çok kazalar oluyor” dedi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2013, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER