Köseler Mahallesi halkı geleneksel iftar programında bir araya geldi

Köseler mahallesi halkı geleneksel iftar programında bir araya geldi

Köseler Mahallesi halkı geleneksel iftar programında bir araya geldi



Kdz. Ereğli İlçesi Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Yönetimi ve üyeleri, Köseler Mahallesi halkı ve Suriyeli vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen geleneksel iftar yemeğine, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Atay,Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel, Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Kurucusu İsmet Koç, Muhtarlar,Köseler Mahallesi halkı ve Suriyeli vatandaşlar katıldı. İftar sonrası değerlendirmede bulunan Köseler Mahallesi Kaldırma Derneği BaşkanıBirkan Demirel şunları söyledi; ‘’Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız iftar programını tüm mahallelimiz ve Suriyeli kardeşlerimizle beraber Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı olarak hep beraber burada iftar sofrası kurduk. Tüm mahalle arkadaşlarımıza ve Suriyeli kardeşlerimize afiyet olsun.’’ dedi.

RAMAZAN AYI, ORUÇ OLDUĞU KADAR YARDIMLAŞMA AYIDIR

Potbaşı Camii imamı Şevket Öztürk’te iftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür ederek,‘’ Ramazan ayı oruç olduğu kadar yardımlaşma ayıdır, paylaşma, ikram ayıdır. Dolayısıyla bu kardeşlerimiz ülkelerinden mağdur olarak bizim memleketimize gelmişler. Bu akşam bizi Köseler köyündeki iftara davet ettiler, biz de dernek başkanı ile görüştük bizleri onlarla beraber kabul ettiler. Başkanımıza teşekkür ediyoruz.’’ dedi.


Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER