Medya herkül yayın grubu’nun tanıtımı yapıldı

Kdz. Ereğli’de bir süre önce yayın hayatına başlayan ve imtiyaz sahipliğini iş adamı Mustafa Özkan’ın yaptığı “Medya Herkül Yayın Grubu” için tanıtım gecesi düzenlendi.

Medya herkül yayın grubu’nun tanıtımı yapıldı

HABERMERKEZİ-Kdz. Ereğli’de bir süre önce yayın hayatına başlayan ve imtiyaz sahipliğini iş adamı Mustafa Özkan’ın yaptığı “Medya Herkül Yayın Grubu” için tanıtım gecesi düzenlendi.

Cehennemağzı mağaraları Acheron Kafeteryada düzenlenen geceye; Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Başol, Kdz.Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çetin Eser, CHP Ereğli ilçe yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

AKÇAKESE HEDEFLERİNİ ANLATTI

Gecenin açılış konuşmasını yapan Medya Herkül Yayın grubu yazı işleri sorumlusu Altan Akçakese geceye katılan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında Medya Herkül’ün kuruluşunu ve hedeflerini anlattı. Birkaç gündür Medya Herkül’ün nasıl oluştuğunun ve bu ekibin nasıl bir araya geldiğinin ilçe kamuoyunda tartışıldığını kaydeden Altan Akçakese, Medya Herkül’ün asla siyasi bir ideolojiye sahip olmayacağını ve her siyasi düşünceye saygılı bir yayın anlayışı ile çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Akçakese konuşmasında ayrıca; “İnsanlar basın kuruluşlarını bir siyasi ideolojinin ürünü olarak görüyorlar. Biz Medya Herkül’ü bir siyasi ideoloji ürünü yapmamaya azmettik. Temel hedefimiz vatandaşın sesi olmaktır. Medya Herkül’ün kapıları herkese açık olacaktır ama belli bir kesime asla bu kapıları açmayacağız. Birincisi Allah’tan korkmayan insanlara, ikincisi de Allah’ın peygamberine, onun yüce kitabına hakaret edenlere… Ayrıca Medya Herkül Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden asla taviz vermeyecek ve O’nun ilke ve inkılâplarından bir zerre dahi geri adım atmayacaktır…”, ifadelerini kullandı. Akçakese Medya Herkül’ün tüm çalışanlarının kalemlerini satmayacaklarına yemin ettiklerini de kaydetti.

ÖZKAN, SESİMİZİ GÜR VE OBJEKTİF OLARAK ÇIKARTABİLECEĞİMİZ BİR YAYIN GRUBU OLACAĞIZ

Altan Akçakese’den sonra da sözü Medya Herkül Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi İnşaat Yüksek Mühendisi Mustafa Özkan aldı. Özkan da konuşmasında konuklara önce kendini tanıtarak yayın grubunun ilkelerinden ve hedeflerinden söz etti. 1975’te Ereğli’ye geldiklerini kaydeden ve bu kentin hem eğitim hem de iş hayatında kendisi üzerinde önemli payı olduğunu belirten Özkan, bu payın karşılığını siyasi yaşamda verme şansını elde edemediğini ancak basın sektöründe iyi çalışmalar yaparak ve özellikle de Karadeniz Ereğli’nin sorunlarının çözümünde rol alarak ödemeye gayret edeceğini söyledi. Özkan sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; “Ereğli’deki bu olumsuz sürecin atlatılmasında en ufak bir katkımız olsa dahi biz bundan mutlu olacağız. Sesimizi gür ve objektif olarak çıkartabileceğimiz bir yayın grubu olacağız. Sessizlerin sesi olacak, mazlumların hakkını arayacak ve onların sözcüsü olacak, vatandaşa karşı yanlış yapanlara dik duracak bir anlayışla yayınlarımızı sürdüreceğiz. Amacımız asla kişisel menfaatlerimiz değildir. Bunu da zamanla göreceksiniz. Bizim tek amacımız, bize bunca imkanı tanımış Ereğli’ye hizmet etmektir. İleride bizden sonra kalacak olan tek şey iyiliklerimiz ya da kötülüklerimizdir. Ben ileride hep iyiliklerimle anılmak istiyorum. Haksızlıkları ve çarpıklıkları ortadan kaldırmak için çırpınan biri olarak anılmak istiyorum. Biz ekip olarak bu anlayışla yola çıktık. Mazlumların sözcüsü, yanlış yapanların da kabusu olacağız. Bizim hiçbir zaman kişilerle ve kurumlarla sorunumuz olmaz. Bizim, yanlış yapanlara karşı bir dik duruşumuz olacak. Biz bugüne kadar kimsenin hakkını yemedik. Kimseye de hakkımızı yedirmeyiz. Bizim bir çizgimiz var: Kimseye bilerek bir yanlış yapmadık, yapmayacağız. Dolayısıyla da hiçbir zaman yanlışlara boyun eğmeyeceğiz.“
 
Gecede Kaymakam Madenoğlu, Posbıyık ve Günay’da birer konuşma yaparak, İmtiyaz Sahibi Mustafa Özkan ve tüm çalışanlarını kutladı.
 

GECE HATIRA FOTOĞRAFI İLE SON BULDU

Yapılan bu konuşmaların ardından da etkinliğin sunum bölümüne geçildi. Yaklaşık iki saat süren etkinlikte davete katılanlarla bir aile ortamı yaratıldı. Kahkahanın, güzel sohbetlerin ve hoş diyalogların eksik olmadığı gecede hatıra fotoğrafları çektirildi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 07:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Medya Herkül
Medya Herkül - 9 yıl Önce

En Derin Sevgi, Saygı ve Teşekkürlerimizin Kabulu İle...

SIRADAKİ HABER