Mezarlıkların ve Camilerin bakımı sürüyor

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, ilçe genelindeki sorumluluk sahası içinde bulunan 57 mezarlık alanı ve mahallelere bağlı camilerde periyodik aralıklarla bakım ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Mezarlıkların ve Camilerin bakımı sürüyor

Kdz. Ereğli Belediyesi MezarlıklarMüdürlüğü, ilçe genelindeki sorumluluk sahası içinde bulunan 57 mezarlık alanı vemahallelere bağlı camilerde periyodik aralıklarla bakım ve temizlikçalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Ereğli Şehir Mezarlığı’nda yapılandüzenleme çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi, şehit ve gazikabirlerinin temizliği, çiçeklendirme, yıpranan bayrakların değiştirilmesi gibibakım hizmetlerinin de aksatılmadan sürdürüldüğünü vurgulayan MezarlıklarMüdürlüğü Yetkilileri, sorumluluk sahasında yapmış olduğu tüm çalışmalarıarşivleyerek kayıt altına aldıklarını ifade etti.

Vatandaş memnuniyet anketindenbirinci olarak çıkan Mezarlıklar Müdürlüğü’nün bugün olduğu gibi her zamançalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceği belirtilirken, müdürlük bünyesindekicenaze hizmetlerinin taziye yemekleri ve cenaze defin işlemlerinin de ücretsizolarak sürdürüldüğü ifade edildi.  

 

 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER