Motorcular iftarda buluştu

Motorcular iftarda buluştu

Motorcular iftarda buluştu

Zonguldak Motosiklet Spor kulübü üyeleri geleneksel iftar programını Elizyadüğün salonunda gerçekleştirdi iftara Karadeniz Ereğli yıldızları Motosikletkulübü, King Brothers motosiklet kulübü ve Türk Chopper motosiklet kulübüZonguldak şubesi Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin Ak Parti Merkez İlçeBaşkanı Metin Karaduman ve yaklaşık 100 motorcu katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Zonguldak motosiklet sporkulübü başkanı Suat Ölmez; “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde bukadar kalabalık görmek bizi duygulandırdı. İftarımızı onurlandırdığınız içinkatılan herkese teşekkür ediyoruz. 22-23-24 Temmuz tarihinde Kozlu Değirmenağzıplajında yapılacak olan Uluslararası Zonguldak Motosiklet Festivalin deBelediye başkanımız Ertan Şahin’in desteklerini bekliyoruz ” dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan şahin işe yaptığıkonuşmada; “Böyle bir organizasyonu düzenleyen Zonguldak Motosiklet SporKulübüne çok teşekkür ediyoruz. Biz kendilerine bu festivali yapmaları içindestek sözünü verdik. Böyle bir etkinliğin Kozlu ilçemizde olması bizleri çokmutlu ediyor. Turizm açısından da böyle etkinliklerin bize katkısı büyükolduğunu düşünüyoruz. İnşallah bu tip organizosyonlar artarak devam eder.” Dedi


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER