Muhtarlardan Uysal´a, Biz varız sözü

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 31 mahallenin muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Muhtarlardan Uysal´a, Biz  varız sözü

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte 31 mahallenin muhtarı ile kahvaltıda bir araya geldi. Mahallelerin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili muhtarlardan bilgi alan Başkan Uysal, her mahalleye tek tek giderek halkla buluşacaklarını söyledi.

Belediye Yemekhanesinde yapılan kahvaltıya Başkan Uysal’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve Muhtarlar Derneği Önceki Başkanı Şakir Başol ile mahallelerin muhtarları katıldı.

Başkan Uysal, Pazartesi gününden itibaren hafta içi ve hafta sonları dâhil olmak üzere mahallelere giderek yollarının durumunu, kanalizasyon, logar ve yağmurlama hattı gibi alt yapı sorunlarını da göreceğini belirtti. ,

Başkan Uysal, “Yağmurluğu yağmurlu havada denemek gerek. O yüzden bu karda kışta, yağmurda mahallere gidip durumlarını ve sorunlarını yerinde görmeli ki tam anlamıyla durum tespiti yapılabilsin. Mahallelerin sorunlarına geçici değil kalıcı çözüm bulmak ve yapılan hizmeti uzun süreli kullanmak amacıyla 50 yıllık planlama yapılmalı.” diye konuştu.

Bazı mahalle muhtarları, doğalgaz, çocuk parkı, sağlık ocağı gibi taleplerde bulunurken, Başkan Uysal’da el birliği ile bu şehri ayağa kaldırma sözü istediği muhtarlardan, ‘Biz varız’ sözünü aldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2014, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER