ODABAŞYALNIZ TAŞ DUVAR OLMAZ

ODABAŞYALNIZ TAŞ DUVAR OLMAZ

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Erdemir’deki iş yerlerinde temsilci ve lokallerle toplantılar yaparak 25. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleriyle ilgili görüş alışı, verişinde bulundu.

 GELİŞMELERİ LOKALLERE AKTARDI
 
Odabaş, 9-11 Ekim tarihleri arasında; Çelik Üretim Başmüdürlüğü ve Demir Üretim Başmüdürlüğü, Yardımcı İşletmeler Başmüdürlüğü, Kurumsal İletişim Müdürlüğü, Kalite Metalurji ve Laboratuvarlar Başmüdürlüğü, Sıcak Haddehaneler Direktörlüğü, Atelyeler ve Bakım Direktörlüğü ile Soğuk Haddehaneler Direktörlüğü çalışanı lokallerini, iş yerlerinde ziyaret etti.Daha önce Büyük Anadolu Ereğli Hotel’de lokaller toplantısı ile başlayan görüşmeleri, bu kez iş yerlerinde daha dar kapsamlı ekipler halinde sürdüren Odabaş, Erdemir ile yapılacak bir yıllık sözleşme görüşmelerindeki gelişmeleri lokallere aktardı.
 
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
 
Lokallerin  görüş ve önerilerini de alan Odabaş, ziyaretlerin son derece olumlu ve verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi.“25.Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerimizle alakalı bilgilendirme amaçlı ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Aynı zamanda lokallerimizden de, üyelerimizin duygu ve isteklerini tüm ayrıntılarıyla aldık. Aldığımız doneleri, duygu ve talepleri, kuyumcu terazisinde tartar gibi hassas bir şekilde şube yönetimimizle inceleyerek oluşturmak istiyoruz.Biz büyük bir aileyiz ve bu yarım asırlık ailemizin temelini birbirimize duyduğumuz karşılıklı güven duygusu oluşturuyor. Sizlerle birlikte hareket ediyor olmak, ekmeğimizi ve davamızı hep birlikte sahiplenerek mücadele etmek bizleri her zaman gururlandırmıştır.Yalnız taş duvar olmaz. Hep birlikte bu duvarı en sağlam şekilde öreceğimizden hiçbirimizin şüphesi yoktur, olmamalıdır da. Davamıza emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”
Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER