Şehit Jandarma Üsteğmen Öncel, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Jandarma Üsteğmen Öncel, son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Jandarma Üsteğmen Öncel, son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesindePKK’lı teröristlerin askeri üsse gerçekleştirdiği hain saldırı sonucunda şehitolan Zonguldaklı Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel son yolculuğunauğurlandı.

Diyarbakırın Silvan ilçesiDemirkuyu mevkiinde PKK’lı teröristlerin askeri üsse gerçekleştirdiğiroketatarlı saldırıda şehit olan Zonguldakın Devrek ilçesine kayıtlıJandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel için Kocatepe Camii’nde cenazetöreni düzenlendi. Törene, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Milli Savunma BakanıFikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar BakanıFatma Betül Sayan Kaya, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eski TBMM BaşkanıCemil Çiçek,AK Parti MKYK Üyesi Zonguldak Miletvekili Hüseyin Özbakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,Ankara Valisi Ercan Topaca, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, AnkaraEmniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaşkatıldı. Cenazeye katılan protokol üyeleri Kocatepe Camii’ne girişlerinde şehitjandarma üsteğmenin babası Hasan Öncel, annesi Fikriye Saraç, eşi BahtıgülÖncel ile kardeşleri Sinan, Özgür ve Umut Öncel’e taziyelerini sundular.

ŞehitJandarma Üsteğmen Öncel’in babası ve kardeşleri cenaze namazı öncesi uzun süreşehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılıp gözyaşları döktüler. Öğlenamazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağınasarılı tabutu omuzlarda bir süre taşındıktan sonra top arabasına koyuldu. Toparabasının geçişi sırasında şehidin kardeşleri asker selamına durdu.
Törenin ardından şehidin naaşı, toprağa verilmek üzere Cebeci AskeriŞehitliği’ne götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2016, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER