SESLİ MAZERET YOK DEDİ

SESLİ MAZERET YOK DEDİ
gundemeregli.com-
Kdz  Ereğli ilçesinde Eski Belediye Başkanı Murat Sesli tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Dr. Şaban Kızıldağ ‘Mazeret yok’ isimli gösteri yaptı.
Kdz. Ereğli Belediyesi eski Başkanı Murat Sesli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Dr. Şaban Kızıldağ’ı ilçeye davet etti. Cumartesi günü Ereğli ilçesine gelen Dr. Şaban Kızıldağ Büyük Anadolu Otel’de ‘Mazeret Yok’ isimli gösteri yaptı. Çok sayıda kişin katıldığı etkinlikte Dr. Şaban Kızıldağ izleyenlere hem stand-up hemde bilgilendirmeler yaptı. 2 saat süren gösteriyi vatandaşlar ilgi ile takip ettiler.
İnsanların ev, iş ve okul gibi yaşamın değişik alanlarda karşılaştıkları sorunlara karşı ürettikleri mazeretlerden örnekler veren Dr. Kızıldağ, mazeret üretmeden sorunların nasıl üstesinden gelinebileceğini anlattı.
Program sonrası hayranları ile bol bol fotoğraf çektiren Dr. Kızıldağ, gösteriyi izleyenlerin bundan sonraki hayatlarında değişimler olacağını ifade etti.
Kdz. Ereğli Belediyesi eski başkanı Murat Sesli ise gösteri ile insanların hayatlarında değişim sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Sesli konuşmasında Biz bu etkinliği aynı zamanda ticari kuruluşumuz olan Çorbacı sponsorluğunda yaptık. Amacımız Türkiye´de 1 milyondan fazla kişinin izlediği ve bilgilendiği Sn. Dr. Şaban Kızıldağ´ı ve Mazeret Yok isimli eğitici gösterisini Ereğli halkı ile buluşturmaktı. Burayı dolduran Ereğli halkına çok teşekkür ediyor ve bu programın hayatlarında bir nebze de olsa olumlu gelişmeler sağlamış olmasını temenni ediyorum dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2013, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER