Uysal, köy minibüsleri durak başkanlarıyla buluştu

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Köy Minibüsleri Durak Başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek, yapılacak çalışmalar için şoför esnafının görüşlerini aldı..

Uysal, köy minibüsleri durak başkanlarıyla buluştu

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal, Köy Minibüsleri Durak Başkanlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek,yapılacak çalışmalar için şoför esnafının görüşlerini aldı..

Kdz. EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, çalışmalarına başlanan Kent Meydanı Projesikapsamında, Katlı Otoparkta bulunan Köy ve Belde Durak Başkanlarını Belediyedeağırladı.

EreğliŞoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek ve 20’nin üzerinde KöyBirlik Durak Başkanlarının katıldığı toplantıda, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,yapılan çalışmalarda gelinen son durumu anlattı ve şoför esnafının görüşlerinialdı.

BaşkanUysal, Ereğli’nin geleceğini düşünen her kesimin kabul edeceği bir projehazırladıklarını belirterek; “Sizlerinde istek ve talepleri doğrultusunda, biran evvel çalışmalara başlamak istiyoruz. Kent Meydanı projemiz hayatageçtiğinde şartlarınız bugünden çok daha iyi olacak. Bu toplantımızda görüş,istek ve önerilerinizi alıp, el birliği içinde bu işi sonuçlandırmak istiyoruz”dedi.

Toplantıda,Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar,projenin son durumu ve Köy Minibüsleri için hazırlanan duraklar konusundakatılımcıları bilgilendirdi.

KöyMinibüsleri Durak Başkanları, görüş ve isteklerini ilettikten sonra, toplantıtekrar bir istişarede bulunmak üzere sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER