YAŞLILARA SEMİNER

YAŞLILARA SEMİNER
gundemeregli.com-Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesinde Zonguldak İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yaşlılara seminer verildi.
Çaycuma ilçesinde Zonguldak İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yaşlılara seminer verildi. Seminere; AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen eşi Gönül Gülşen, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Günyamin Bostancı, AK Parti Devrek İlçe Başkanı Özcan Özmekik, İl Genel Meclis Üyesi Arif Sefercik, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, yaşlılar ve vatandaşlar katıldı. Seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra açılış konuşmaları ile devam eden programda Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman semineri veren İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü&[#]8217;ne teşekkür etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise, programa 10 dakika geç geldi. Ulupınar daha sonra konuşma yaparak, yaşlıların önemine değindi ve yaşlıların Yaşlılar Haftasını kutladı.
Program slayt gösterisi ile devam etti. Program sonunda yaşlılar AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2012, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER