ZONGULDAK’TA KAÇAK OCAK OPERASYONU

Zonguldak’ta kaçak maden ocaklarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 8´i, işlemlerinin ardından Zonguldak Adliyesi’ne getirildi.

ZONGULDAK’TA KAÇAK OCAK OPERASYONU

gundemeregli.com-Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün sabaha karşı yatığı şafak baskınında gözaltına alınan zanlıların işlemleri bugün de devam etti. Gece saatlerinde sağlık raporu için hastaneye getirilen zanlılar, öğleden sonra Zonguldak Adliyesi’ne getirildi. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin araçları ile adliye binası önüne getirilen zanlılar, Cumhuriyet Savcılığına ifade verecek.

BASKINLAR ÖNCEDEN HABER VERİLİYORDU İDDİASI
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin dün sabahki şafak baskınıyla 21 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar arasında kaçak ocak sahiplerinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü, Türkiye Taşkömürü Kurumu görevlileri ve aktif olarak görev yapan bir polis memurunun da yer aldığı iddia edildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulamaları devam eden kişilerin işlemleri iki gün sürdü. İddialara göre görevlilerin, yapılacak olan baskınları kaçak ocak sahiplerine önceden haber verdiği, böylelikle kaçak ocakların girişlerinin geçici süreyle kapatıldığı ve çalışmıyor süsü verildiği öne sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER