Ak Parti heyeti Özbakır'ı ziyaret etti

Ak Parti heyeti Özbakır'ı ziyaret etti

Ak Parti heyeti Özbakır'ı ziyaret etti

Ak Parti İl başkanı Zeki Tosun, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Hakan Özkan, Zonguldak Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Abdullah Karagüzel ve Ak Parti İl gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ı makamında ziyaret ettiler. Ak Parti heyetinin Başkan Özbakır ile Zonguldak ve ülke gündemi hakkında istişarelerde bulunduğu öğrenildi. Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
“SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİK”
Ziyarete ilişkin Ankara’dan açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “122. İl Başkanları toplantısı için AK Parti Genel Merkezine gelmiş bulunmaktayız. Bu sebeple Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır beyefendiyi makamında ziyaret etmek istedik. Sayın vekilimizi makamında ziyaret ederek Zonguldak ve ülke gündemi üzerinde istişarelerde bulunduk. Zonguldak’ta yaşanacak seçim süreci ve belediye seçimleri için yol haritası üzerinde kendileri ile bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.
“BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE İLERLİYORUZ”
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “ AK Parti İl Başkanım ve değerli başkanlarımı ziyaretimize geldiler. İl genel meclisi Başkanımız Necdet Karaveli, Zonguldak Belediye Meclisi Başkanvekili Abdullah Karagüzel, Ak Parti İl yönetim kurulundan Hakan Özkan, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burhan Onuk bizleri ziyaret ettiler. Kendileri ile birlik ve beraberlik için çalışamaya devam ediyoruz. Tabi ileriye dönük seçim sürecine ilişkin kendileri ile istişarelerde bulunduk. Kardeşlerimiz ile beraber yolumuzdan sapmadan dimdik şekilde yürümeye devam ediyoruz. 2019 yılı tabi seçim için kritik bir süreç. Bu zaman diliminde gerçekleştirilecek seçimlere birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde girerek Ak Parti’yi yerelde ve genelde iktidar yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2018, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER