Akdemir'den Çağlayan'a... "Kimseden Oy İstemedim"

Akdemir'den Çağlayan'a... "Kimseden Oy İstemedim"

Akdemir'den Çağlayan'a... "Kimseden Oy İstemedim"

Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Meclis toplantısının ertesinde yaptığı açıklama ile kendisini ‘Oy avcılığı” ile suçlayan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’a cevap verdi. Kendisine yetki verilmesi durumunda 16 Milyon Lira borçlanmaya gideceklerini belirten Akdemir, 19 Mahalleye güzel hizmetler yaptıklarını bu hizmetleri yaparken ise kimseden oy istemediklerine dikkat çekti.
“ZONGULDAK’I GÜZEL HALE GETİRECEĞİZ”
Zonguldak Belediyesi adına İller Bankası’ndan 16 Milyon Lira borçlanılması için Belediye Meclisi’nden yetki istediklerine dikkat çeken Başkan Akdemir, “ Açıklamaya gerek yok değerli dostlar. Ben görevimi yapmaya çalışıyorum. Görevimizi yaparken bütçe imkanlarınıda en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu işler kolay oluyor. Paranız varsa güzel işler yapabilirsiniz. Borçlanmak sıkıntı değil. Bunu zaten bir süresi, bir yılı var. Kaldı ki bu konu ile ilgili İçişleri Bakanlığı’ndan izin alacağız. Oradan onay alamazsak zaten bunu yapamayız. Sağ olsun Belediye Meclis gündemi kabul etti. Gerekli yetki verilirse bu krediyi kullanmak için girişimlerde bulunacağız. Zonguldak’ı güzel bir hale getirmiş olacağız” dedi.
“KİMSEDEN OY İSTEMEDİM”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın ‘Oy avcısı’ benzetmesine cevap veren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, “Bu borçlanmaların büyükşehir statüsü ile bir ilgisi yoktur. Görevim icabı görev sürem boyunca asla oy düşünerek çalışmadım. Çalışmalarımızı yaparken kesinlikle hiçbir toplantım da halkımızdan esnafımızdan oy istemedim. Halk kimi uygun görürse onu oy veriyor zaten. Zonguldak kimin hizmet edeceğini görüyorsa halk zaten ona göre oy veriyor. Kendi basın çalışanlarım da orada asla kimseden oy istemedim. Oy için konuşmadım. Kimseye de konuşturmamda. Bize muhalif olan insanlarımız ile bile kucaklaşıyoruz. Bu halkımız yapılan hizmeti takdir etmesini biliyor. Ben hiçbir mahallede hiç bir toplantıda bir sıkıntı çekmedim. Ben iş yapmak için buradayım. Işler gecikiyor orası çok ayrı. Zonguldak coğrafyası biraz zor bir coğrafya. Bazen yetişemiyorsunuz diğer mahallelere. Biz 19 mahalleye güzel hizmetler yaptık” şeklinde konuştu. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2018, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER