ASENA'lar öğretmenleri unutmadı

ASENA'lar öğretmenleri unutmadı

ASENA'lar öğretmenleri unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yeşiltepe Teoman Papila Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek günlerini kutladılar.

MHP’li Asenalar Öğretmenler Günü kapsamında Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Teoman Papila Ortaokulu’nu ziyaret ettiler. Yalçıner ve yönetim kurulu üyelerini karşılayan Okul Müdürü Yakup Balçın ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Daha sonra öğretmenler odasına geçilerek buradaki öğretmenlerin gününü kutlayan Yalçıner, Okul Müdürü Yakup Balçın’a çiçek takdim etti. Yalçıner burada yaptığı konuşmasında; “Çocuklarımızın geleceğinin teminatı olan siz değerli öğretmenlerimize çok borçluyuz. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

Okul Müdürü Balçın ise; “Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadınız, ayaklarınıza sağlık, tekrar ziyaretinizden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Burada öğretmenler ile yapılan sohbetin ardından Asenalar daha sonra İl Kadın Kollarında yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda öğretmenlik mesleğini icra eden Feride Güney’i evinde ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutlayıp kendisine çiçek sundular.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 21:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER