''AVUCUNUZU YALARSINIZ'

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan'dan bomba açıklamalar

''AVUCUNUZU YALARSINIZ'

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Başkanı Zeki Tosun’un da katılımıyla gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Tarihi bir açıklama yalpam istediğini belirten Başkan Çağlayan, daha sonra İl Başkanı Zeki Tosun ile beraber basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 
ÇAĞLAYAN: ‘ZONGULDAK İÇİN BİR İLK OLSUN BİRLİK OLSUN’
Birliktelik istediklerini söyleyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan: “31 Mart yerel seçimlerini halkımızın teveccühü, tüm teşkilatımızın, adayımızın ve gönül verenlerimizin gayreti ile kazandık. Öncelikle halkımızın teveccühü ve güvenine teşekkür ediyoruz.Seçim döneminde, üstün gayret gösteren, İl başkanımıza, milletvekillerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, önceki ve şimdiki tüm yöneticilerimize, il genel ve belediye meclis üyesi adaylarımızın tümüne, mahalle, belde ve köy teşkilatlarımıza gönülden destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.Artık hizmet vaktidir. Gerek seçim döneminde sözünü verdiğimiz projeler, gerekse şehrimizin beklentilerini hayata geçirme vaktidir.Bilinmelidir ki, plansız olarak, çok çalışmak hedefe ulaştırmaz. Bu yüzden planlı, akılcı, kararlı ve disiplinli çalışarak hedefe varmalıyız. Şehrimiz için ortak akıl ile oluşturulacak ana plan yapılması zorunludur. Önce Zonguldak diyerek tüm paydaşların bu sürece destek vermesi önceliğimiz olmalıdır.Hep birlikte Yeni Zonguldak diyerek yola çıkan Belediye Başkanımıza, yapılacak olan Ana plan’da 1 fikrim var diyerek, parti ayrımı olmaksızın, tüm siyasetçilerimizin, akademisyenlerimizin, ticaret ve meslektaşlarımızın, esnafımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, şimdiki ve daha önce görev yapan belediye başkanlarımızın ve meclis üyelerimizin, gazetecilerimizin katkı sunması, şehrimiz için çok önemlidir.Şehrimizin, ulaşım, kamu hizmetleri, istihdama yönelik teşvik ve arazi kullanımı, rekreasyon ve kentsel dönüşüm planlarını uzun vadeli olarak yapmasından, valiliğimizin, belediyemizin, üniversitemizin, kamu kurumlarının yanı sıra şehrin sahiplerinin de söz sahibi olması için çağrı yapıyoruz.Tüm hemşerilerimizi;Zonguldak ortak paydasında buluşmak, fikirlerimizi olgunlaştırmak, neyin, nereye yapılması gerektiğine karar verebilmek için bu sürece destek olmaya katkı vermeye davet ediyoruz.Belediye Başkanımız Syn. Dr. Ömer Selim Alan Belediyeciliğinin rutin işleri olan, yol, kanalizasyon vs. gibi hizmetleri şehrimize yakışır bir biçimde yaz sezonu içinde gerçekleştirecektir. Bizlerde Zonguldaklı olarak belediyemize destek olmalıyız.Hangi projenin, nerede olması gerektiğine, tabi ki tam mutabakat sağlanamayabilir.Bu tür durumlarda Önce Zonguldak diyerek ortak akıl ile Mahalli müşterek faydada buluşmak en doğru karar olacaktır. Şehrimizin tüm paydaşlarının, hassasiyet ve özenle bu çağrımıza kulak vereceğine olan inancımızla, hemşerilerimizin, önümüzdeki Kadir gecelerini tebrik eder, Ramazan Bayramının, birlik, beraberlik ve huzur içinde geçmesi dileği ile saygılar sunarız."
‘BİZ FACEBOOK'TAN TWİTTER'DAN BU PARTİYİ YÖNETMİYORUZ’
Kendisinin ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın görevden alınması için aralarında Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ın da bulunduğu bir grubun Genel Merkez nezdinde girişimlerde bulunduğu iddialarını sert bir dille cevap İl Başkanı Zeki Tosun: “Biz kurumsal bir partiyiz. Bizim bir teşkilat yapımız var. Bizim il ilçe başkanlarının göreve gelmesi kongrelerle olur. Bunun dışında olan seyler söylentidir. Başkan Alan'ın ziyareti rutindir. Biz Facebook'tan Twitter'dan bu partiyi yönetmiyoruz. Biz tüm teşkilatımızla partiyi yönetiyoruz. Teşkilat bize gel der geliriz git der gideriz. 10 yıl sonra burada belediye başkanlığı kazanılmasında büyük pay sahibi. Birileri bu başarıya rağmen burayı karıştırmaya çalışıyor." dedi.
‘İL BAŞKANIMIZIN KAYA GİBİ ARKASINDAYIZ’
Daha sonra konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan: “Biz parçalanarak giden değil bütünleşerek ve birleşerek büyüyen bir partiyiz. Biz 31 Mart Yerel Seçimleri’nde 10 yıl aradan sonra Zonguldak Belediyesi’ni aldık. Bunun gururunu yaşadık. İnşallah 5 yıl boyunca Zonguldak halkına Zonguldak Belediye Başkanımızla birlikte hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu da yaşayacağız. Ben Merkez İlçe Başkanı olduğumda İl Başkanım bizim arkamızda kapı gibi durdu. Biz de İl Başkanımızın teşkilatımız ile birlikte kaya gibi arkasındayız. Belediye Başkanımızın da kaya gibi arkasında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bizi görevden aldırmak isteyenler ancak avuçlarını yalar diyorum. Biz İl Başkanımızın kaya gibi arkasındayız. Yine belediye başkanımızın da arkasındayız. Fitneciler kendi payına düşeni alsın.”

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 08:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
gurbetçi0667
gurbetçi0667 - 5 yıl Önce

Vatandaş diyor ki bu ilçe başkanı sıkıntılı. Dokusu tutmuyor. Siz diyorsunuz ki avucunuzu yalarsınız. Bir dahaki seçime de siz avucunuzu yalarsınız ne diyeyim.

SIRADAKİ HABER