Ayan TTK'yı ziyaret etti

Ayan TTK'yı ziyaret etti

Ayan TTK'yı ziyaret etti

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi destek ziyaretlerine devam eden MHP Milletvekili adayı Hamdi Ayan TTK Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.

27.dönem Zonguldak MHP Milletvekili adayı Hamdi Ayan beraberinde 5.sıra Milletvekili Adayı Sümeyye Bıyıklı, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve partililerin katılımıyla Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Ayan, burada yaptığı konuşmasında Zonguldak'ın genel durumunu ve yaklaşan seçimler dolayısıyla görüş alışverişinde bulundu. Yayınladığı 10 maddelik manifestoyu Eroğlu'na aktaran Ayan, Zonguldak'ta siyaset olarak fark oluşturacak siyaseti el atacağını kaydetti.

EROĞLU; "HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUNUZ"

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu kendisini ziyaret eden Milletvekili Adayı Hamdi Ayan ve partililere teşekkür ederek, başarılar diledi. Eroğlu geçtiğimiz aylarda gündem oluşturan TTK'nın özelleşme konusunda Milletvekili Adayı Hamdi Ayan'ın kendilerine yardımcı olduklarını dile getirdi. 

Eroğlu; "Çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Bizim yanımızda oldunuz, destek çıktınız, teşekkür ediyoruz. Milletvekili yolunda başarılar diliyorum. İnşallah bu memleketimizden çıkıp Zonguldak'ı destekleyeceksiniz. Ziyaretinizden ötürü sizlere ve yönetimde olan arkadaşlara teşekkür eder, tekrardan şahsınıza başarılar diliyorum" dedi.

Ayan daha sonra kurumda çalışan personelleri ziyaret etti ve destek istedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER