AYÇİÇEK'TEN BAŞHEKİM HASAN TOSUN'A ZİYARET

AYÇİÇEK'TEN BAŞHEKİM HASAN TOSUN'A ZİYARET

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri bugün ilk olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun'u makamında ziyaret ettiler.

AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Atatürk Devlet Hastanesi Sayın başhekimimizi ziyaret ettik. Karşılıklı yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Neler yapılması gerekiyorsa birlikte elele mücadele edeceğiz. Hizmetlerin daha hızlı bir şekilde vatandaşımızın daha kaliteli sağlık hizmeti alması için ne gerekiyorsa yapılan hizmetlerin devamı olarak elimizden gelen katkıyı sağlayacağız" dedi.

Zonguldak Atatürk Devlet hastanesi Başhekimi Hasan Tosun'da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Başhekim Hasan Tosun hastanede Covid-19 PCR testlerine başladıklarını da belirterek, "Covid-19 testlerine bir aydır yapmaya. Bu çok iyi oldu testlerini hastanenizde yapılması. Yaklaşık 850 vakaya, kadar artık test yapabiliyoruz. PCR testlerimiz şu anda devam ediyor. Mart ayında gerçekten çok şaşırdık hastaların bu kadar yoğun olduğunu tahmin etmeliltik. 22 Mart'ta ilk covid-19 vakasına Zonguldak'ta rastlandı. Bir dönemi yoğun özveri ile mücadelede atlattık. Şu anda hastanenin kapasitesi çekerinde, onun için önemli bir sıkıntımız yok. Bakanlığımız gerekli desteği veriyor. Önümüzdeki ay ancak kritik ay Kasım ayı, havalar soğuyacak hep beraber yaşayacağız." dedi.

Ayçiçek ve beraberindekiler ardından İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner'i ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2020, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER