Başkan Akdemir, Kandil Simidi

Başkan Akdemir, Kandil Simidi

Başkan Akdemir, Kandil Simidi

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, kandil simidi dağıttı

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Mevlid Kandili sebebiyle vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Belediye Kültür Merkezi önünde kurulan kandil simidi dağıtım programına, CHP İl Başkanı Ahmet Altun ile yöneticiler katıldı.

Başkan Akdemir, İl Başkanı Ahmet Altun ve partililer birlikte vatandaşlara kandil simidi dağıttılar.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yaptığı açıklamada, “bugün, sevgili Peygamberimizin doğum günü. Ben tüm Müslüman Aleminin en önemli günlerinden bir tanesi gerçekten. Bizler tabi son Peygamberimize büyük saygı ve sevgi besliyoruz. Müslüman Alemi olarak bu günlerde gerçekten bir araya gelerek, kendi içerisinde sevgiyi saygıyı ön plana çıkarabilen bir toplumuz. Bu anlamda gerçekten dünyaya örnek olsun istiyoruz bu örnek davranışın. Bu sıfatla bizde halkımıza bir ikramda bulunalım istedik. İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Kadın Kollarımız, Meclis Üyelerimiz aramızda. Ben bu iyi dileklerimi her zaman ön plana çıkarmaya çalışan bir arkadaşınızdır. Bizim ruhumuzdaki bu güzelliklerin tüm dünyaya örnek olmasını diliyor ve Mevlid Kandili’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum, kutluyorum” dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Altun’da, “Biz Müslümanlar için önemli günlerden bir tanesi. Peygamberimizin doğum günü. Peygamber efendimiz yaşantısıyla ve bize öğütleriyle olarak devamlı örnek olmuştur bu bakımdan biz bugünü Müslüman olarak yaşıyoruz ve yaşatmaya devam ediyoruz. Tüm müslümanların Mevlid Kandili’ni kutluyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER