BAŞKAN BOZKURT MENGEN’DE FESTİVAL AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN BOZKURT MENGEN’DE FESTİVAL AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN BOZKURT MENGEN’DE FESTİVAL AÇILIŞINA KATILDI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği önderliğinde Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Mengen Belediyesinin desteği ile gerçekleşen 34. Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nin kortej yürüyüşüne katıldı.
Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nin startı saat: 11.00’de başlayan kortej yürüyüşüyle verildi.
Başkan Bozkurt’un davetli olarak katıldığı ve saat 11:00’de yapılan kortej yürüyüşüyle startı verilen festivalde, aşçılar ve kadınlar yemek yarışmasında kıyasıya yarışacak.
Bu yıl 34.’sü düzenlenen Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali, bütün aşçıları bir araya getirerek mutfak becerilerinin sergilenmesi ve tanıtılması amacını taşımaktadır.
Kortej yürüyüşü sonunda açılışı yapılan festival için kurulan sahnede Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut tarafından Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a katılımları ve destekleri için plaket takdim edildi.
Başkan Çetin Bozkurt, festival davetleri ve plaket hediyesi için Başkan Turhan’a teşekkür ederken, 34. Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nin hayırlı olmasını diledi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2019, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER