Başkan Şirin, "Çanakkale ruhunu yaşatacağız"

Başkan Şirin, "Çanakkale ruhunu yaşatacağız"

Başkan Şirin, "Çanakkale  ruhunu yaşatacağız"

Türkiye sakatlar Derneği (TSD) Başkanı Hüseyin Şirin, Afrin’de yürütülen Zeytindalı harekatına destek verdi. Afrin’de yürütülen mücadelenin Türkiye için hayati öneme sahip bir operasyon olduğunun altını çizen Başkan Şirin, “Türkiye için hayati önem taşıyan bu operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimize rahmet ve yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi. Başkan Şirin Türkiye’yi parçlama düşüncelerinin hayal olduğunu millet olarak Çanakkale ruhunu yaşattıklarına dikkat çekti.
“TAM DESTEK”
Zonguldak Sakatlar Derneği olarak Afrin’de yürütülen Zeytindalı harekatına destek veridiklerinin altını çizen Başkan Şirin, “Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi olarak yıllardır ülkemizin Terörden çektiği sıkıntıları yok etmek amacıyla sınır güvenliğimizin teminat altına alınmasına yönelik başlatılan AFRİN harekatına Yönetim Kurulu olarak tam destek verdiğimizi belirtiyoruz. Türkiye için hayati önem taşıyan bu operasyonda şehit olan Mehmetçiklerimize rahmet ve yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.” dedi.
“BİRLİK BÜTÜNLÜK İÇİNDE”
Türk milletinin uyanık olduğunu ve birlik beraberlik içinde düşmana karşı durduğunun altını çizen TSD Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, “Millet olarak bu dik duruşumuzla, bu birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız süre içerisinde Rabbim bize o gücü her zaman vermiştir. Bundan sonra da gerek Afrin, gerek Türkiyenin hangi bölgesinde olursa olsun bu ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyen hainlere karşı Türk milletinin uyanık olduğunu, her zaman birlik ve bütünlük içerisinde olduğunu hep birlikte görüyoruz. dedi.
“ÇANAKKALE RUHUNU YAŞATACAĞIZ”
Türkiye’yi bölüp parçalamaya çalışmanın hayal olduğunu ve Çanakkale ruhunun bu düşüncelere engel olacağının altını çizen Başkan Şirin, Bizi bölmek ve parçalamak noktasındaki düşüncelerinin hepsinin hayal olduğunu düşünüyorum. Güçlü Türkiye için ele ele verdiğimiz süre içerisinde, Çanakkale ruhunu bu millet yaşatacaktır. şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER