BU TAKIMA HERKEZ GELMEK İSTER

BU TAKIMA HERKEZ GELMEK İSTER

BU TAKIMA HERKEZ GELMEK İSTER

TFF İkinci Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Serkan Afacan, yeni  sezon ile ilgili planlarını açıkladı.Kırmızı-Lacivertli ekipte İç transferde 19 futbolcunun sözleşmesi bitiyor. Öncelik  bu futbolcuların  çoğu   ile yeniden masaya  oturulacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Afacan, Zonguldak’ın futbol şehri olduğunu ,her teknik adam ve  her futbolcu  Zonguldakspor’da çalışmak istediğini belirterek  “ Zonguldakspor’a gelmek isteyen futbolcuların  isteği bitmez. Kadromuzdaki oyuncuları tutmak  istiyoruz”  dedi

BU TAKIMA HERKEZ GELMEK İSTER

Hedefi olan ve takıma katkı sağlayacak genç oyuncuları takıma kaltak istediklerini  belirten Afacan,  konu hakkında şu bilgilere şer verdi,” Zonguldak bir futbol şehri. Her teknik adam Zonguldakspor’da çalışmak ister. Futbolu seviyor. Her teknik adam, her futbolcu burada çalışmak ister.  Dolayısı ile  hedefi olan, geleceği olan, takımımıza katkı sağlayacak , değer katacak nitelikli futbolcuları   takıma dahil edebiliriz. Geçen sene böyle yapmıştık.

İSKELET KADRO KORUNACAK

Zonguldak ve Zonguldakspor’un hedefsiz olamayacağını belirten  Afacan, “Zonguldak Kömürspor’a gelmek isteyen futbolcuların da isteği bitmez. Biz öncelikle  kadromuzdaki  oyuncularımızı  tutmak istiyoruz. Her sene takımdaki oyuncular değişmemeli.  İskelet  kadrosu  korumak istiyoruz. Hedefimiz ilk etapta  bu doğrultuda olacak.”

ZONGULDAK HEDEFSİZ OLMAZ

Sözleşmesi biten oyuncuları tutmak istediklerini anlatan Afacan, “İlk  etapta  iskelet kadroyu koruduktan sonra  takıma katkı verecek, nitelikli genç oyuncuları  takıma katmak istiyoruz. Biz bu pandemi  sürecinde  kasetlerden onlarca maç izledik. Geleceği  ve hedefi olan  genç , dinamik ve  yetenekli oyuncuları  takıma kazandırarak gelecekle ilgili planlama yapmak istiyoruz. Bu  çalışmaları hızlandırmak için sürecin netleşmesi lazım. Kalan 6 maçın ne olacağı belli değil. Oynanacak mı, oynanmayacak mı sorusuna  cevap bulunması lazım. Yeni sezon ile ilgili  izleyeceğimiz yol haritası belli. Pandemi   süreci netleşir netleşmez  çalışmalara başlayacağız.”
 

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 21:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
nazi grammar
nazi grammar - 4 yıl Önce

"herkez" değil herkes.

SIRADAKİ HABER