Bürokratımıza Nasip Oldu

Bürokratımıza Nasip Oldu

Bürokratımıza Nasip Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Trafik Günleri’ adı altında başlatılan uygulamaya destek verdi. Yapılan uygulamanın yerinde bir karar olduğuna vurgu yapan Kıransoy, “İstenildiğinde şehrin meselelerinin çözülebildiğini gördük. Şehrin meselelerine kafa yorulduğunda, Zonguldak ile ilgili bir şeyler yapılmak istendiğinde gördük ki bu oluyormuş. Zonguldak sahipsiz değilmiş manasını çıkartmak daha doğru olur. Seçilmişler de tabi bunu çok rahatlıkla yapabilirlerdi. Ama bu atanmış bir bürokratımıza nasip olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.
“ŞEHİR NEFES ALDI”
Yapılan uygulamaların Zonguldak’a nefes aldırdığının altını çizen MHP Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, “Zonguldak’ta dün itibari ile yapılan trafik uygulaması şehre bir nefes aldırmıştır. Bundan dolayı Zonguldak İl Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. Zonguldak trafik açısından sıkıntılı bir şehir. Ama gördük ki basit uygulamalar ile bu sıkıntı giderilebiliyormuş. Bunu da Zonguldak halkı görmüş oldu. Bu tür uygulamaların devam etmesini umuyoruz. Ve destekliyoruz” dedi.
“ALKIŞLAMAK GEREKİR”
Böylesi bir uygulamayı seçilmişler de yapabileceğini ancak bunun bir bürokrata nasip olduğunu belirten Kıransoy, “Bunu atanmış ve seçilmiş yarışması olarak değerlendirmemek gerekir. Bu bir fikir üretme meselesidir. İstenildiğinde şehrin meselelerinin çözülebildiğini gördük. Şehrin meselelerine kafa yorulduğunda, Zonguldak ile ilgili bir şeyler yapılmak istendiğinde gördük ki bu oluyormuş. Zonguldak sahipsiz değilmiş manasını çıkartmak daha doğru olur. Seçilmişler de tabi bunu çok rahatlıkla yapabilirlerdi. Ama bu atanmış bir bürokratımıza nasip olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Müdürümüz trafik meselesini öne almıştır. Belki de risk almıştır. Ama şehrimize ve halkımıza yarar sağlamıştır. Bunu alkışlamak gerekir” dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER