ÇAKIR: “HER ZAMAN KIZILAY’IN YANINDAYIZ”

ÇAKIR: “HER ZAMAN KIZILAY’IN YANINDAYIZ”

ÇAKIR: “HER ZAMAN KIZILAY’IN YANINDAYIZ”

Karadeniz Ereğli’de Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe teşkilatında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Ak Parti İlçe Başkanlığı ile Kızılay Ereğli Şubesi tarafından düzenlenen ve Ak Parti ilçe binasında gerçekleşen kampanyada parti üyeleri ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Ak parti İlçe başkanı Mehmet Fatih Çakır kan bağışında bulunmadan önce muhabirimize yaptığı açıklamada İlçe teşkilat binamızda, hastanelerdeki azalan kan stoklarını tamamlamaya destek olma adına Kızılay’la birlikte bir kan verme kampanyası başlattık. Sabah saat 10.30’la akşam 17.00 saatleri arasında ilçe teşkilat binamızda, tüm teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımızla birlikte kan desteği veriyoruz. Tabi kan önemli ve hayat kurtaran bir ihtiyaç. Bu ihtiyacın sağlanması ve ihtiyaç sahiplerine iletilmesinde en önemli rolü üstlenen Kızılay kurumumuzun her zaman yanında olacağız” dedi.

“ALLAH BÖYLE ACILARI BİR DAHA YAŞATMASIN”

Çakır açıklamasında Elazığ-Malatya depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da rahmet dileyerek, “Ayrıca Cuma günü Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerine yer verdi.

YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Kızılay Ereğli Şube Sekreteri Kenan Yılmaz da düzenlenen kampanya ve verilen destekten dolayı Ak Parti teşkilatına ve vatandaşlara teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2020, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER