Çalık, Şehit Madenci ailelerini ziyaret edecek

Çalık, Şehit Madenci ailelerini ziyaret edecek

Çalık, Şehit Madenci ailelerini ziyaret edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık dün gece Zonguldak’a geldi.  Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve partililer tarafından karşılanan Çalık ardından ise Parti binasına geçerek, Tosun ve partililerle program hakkında bilgi aktarımı  ve fikir alışverişinde bulundular.

Çalık, bugün geçtiğimiz günlerde Karadon da yaşanan göçükte hayatını kaybeden  şehit madencilerin ailelerini ziyaret etmesinin ardından   Karadonda ise madenciler, ve çeşitli ziyaretler yaparak programı sonlandıracağı öğrenildi.

İstanbulda, 10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş Vodafone Arena yakınındaki saldırıda şehit olan polis memuru Hasan Bilginin, Kozlu ilçesinde yaşayan babası Yaşar ile annesi Aynur Bilginin evlerine giden Çalık, daha sonra Zonguldak Merkez Huzurevinde bulunan yaşlıları ziyaret etti.

Huzurevinde kurulan Boccia takımı ile atış yapan Çalık, daha sonra Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müsessesine bağlı ocakta 27 Kasımda meydana gelen göçükte hayatı kaybeden İsa Çeltikin Beycuma Beldesinde bulunan ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Madencinin evinde Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER