Çatalağzında temizlik...

Çatalağzında temizlik...

Çatalağzında temizlik...

Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesi Ömerağzı sahilinde geniş katılımlı bir temizlik projesi geçekleştirildi.

Çatalağzı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Ömerağzı Sahili Temizlik Projesi'ne; Kilimli İlçe Emniyet Müdürü, Kilimli Belediye Başkanı, Çatalağzı Belediye Meclis Üyeleri ile iş adamı, siyasetçi ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinden de katılım oldu.   

Eldivenleri ve maskeleriyle sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen programda doğa harikası Ömerağzı sahili tertemiz bir görünüme kavuşturuldu.

Etkinliklerine destek verenlere teşekkür eden Dernek Başkanı Nevzat Ay, "Bugün Derneğimizin Ömerağzı Sahil Temizleme Projesinin ikincisini gerçekleştirdik. Bu anlamlı ve önemli projede bizleri yalnız  bırakmayıp geldiği günden itibaren Sosyal Projelere Destek Olan Kilimli İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ünay Altun'a, Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun'a, Çatalağzı Belediye Başkanlığımıza Meclis Üyelerimize, bir önceki dönem MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve Leyla Temiz Hanımefendiye, İşadamı Alaattin Kurnaz beyefendiye, Doğancılar Mahalle Muhtarımız Kadir Ezin'e, Zonguldak Doğa Platformu Ekibi ve onlar adına Nuri Erkal'a ve emeği geçen herkese yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Sahilde yapılan temizlik çalışmalarının ardından etkinliğe katılanlara teşekkür belgesi verildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 01:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER