Çebi Grup anneleri unutmadı

Çebi Grup anneleri unutmadı

Çebi Grup anneleri unutmadı

Bölgede 5 akaryakıt istasyonu ile hizmet veren ve müşteri sadakatinde öncü kuruluşlardan olan ÇEBİ GRUP ülke ve bölgenin özel günlerinde vatandaşlar ile bütünleşmeye devam ediyor. Yaşadığı ve nefes aldığı toprakların insanları ile sürekli etkileşim halinde olab ÇEBİ GRUP, Cennet annelerin ayakları altındadır anlayışı ile Anneler Gününü kutlayarak akaryakıt istasyonlarından alışveriş yapan annelere gül armağan ederek kocaman gülümsemeler kazandı. ÇEBİ Grup, Ana diye başlayan bu topraklarda annelerin savaşta, barışta, zor zamanlarda sıkıntılara göğüs gererek üstün hizmetler verdiği bilincinde. Bu sebeple 5 akaryakıt istasyonu ile bölgeye hizmet veren Çebi Grup bu özel günde anneleri yalnız bırakmadı.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2018, 14:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Funda
Funda - 6 yıl Önce

Çok düşüncelisiniz teşekkürler

Emine
Emine - 6 yıl Önce

İşte bu yüzden çebi petrol.hep müşterisinin memnuniyeti için var.

Ayşe
Ayşe - 6 yıl Önce

Bugün çiçeğimi aldım sizleri yetiştiren anneyede selamlar.sağolun varolun

Tuncay
Tuncay - 6 yıl Önce

Teşekkürler çebi petrol annemde çiçek için teşekkürlerini sundu.özel günlerde bizleri hep hatırladığınız için sağolun.allah yolunuzu açık etsin.

Ahmet
Ahmet - 6 yıl Önce

Süpersiniz

Poyraz
Poyraz - 6 yıl Önce

Resimlere bakıyorumda tam bir aile sıcaklığı.allah daha çok versin kardeşlerim

Yıldız
Yıldız - 6 yıl Önce

Marketinizde çalışan bayan arkadaş çok sıcak kanlı ve sevecen.her seferinde bize çok ilgi gösteriyor.diğer personelde çok ilgili.hepsine başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER