CUMHURİYET MEYDANI'NDA KONSER COŞKUSU

CUMHURİYET MEYDANI'NDA KONSER COŞKUSU

CUMHURİYET MEYDANI'NDA KONSER COŞKUSU

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Cumhuriyet alanında kurulan platformda ilk olarak sahne alan Devrekli sanatçıları Remzi Budak, Ayhan Alaz konserine ve daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Grup Ata sahnesine katıldı.

ADD Genel Merkezi tarafından hazırlanan proje sonucu Milli Mücadelenin 100. Yılı sebebiyle ülkemizin birçok noktasını gezen Cumhuriyet tırının son durağı Devrek ilçesi oldu.

Cumhuriyet Alanında ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan Cumhuriyet tırını gezmek için gelen vatandaşlar ayrıca akşam Devrekli sanatçıları Remzi Budak, Ayhan Alaz ve Devrek ADD Grup Ata konserleri ile keyifli anlar yaşadı.

Konser akşamı konuşma yapan Başkan Bozkurt, “ADD Genel Başkanı aramızda, bizlerle bir arada olduğu ve Cumhuriyet tırını ilçemizde hizmetimize sunduğu için çok teşekkür ediyorum. Ben konuşarak değil, hizmet ederek anılmak isterim ama böylesine özel günde konuşmak şart. Çünkü ADD Devrek Şubesi benim evladım gibidir; uzun yıllar üyesi oldum ve de 2 dönem ADD Devrek Şube Başkanlığı’nı yapma şansı buldum. Derneğimizi bir yerlere getirerek, ilçemizin en faal derneği haline getirdik. Gençlerimizi oluşturduk, o gençlerimizin içinden Okan Bey çıktı. Bayrağı o aldı ve şimdi o devam ettiriyor. Bizlere de Devrek Belediyesi ve Devrekliler olarak Atatürkçü düşünceye ve de Atatürkçü Düşünce Derneği’ne sahip çıkmak düşer. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyor, bu gecenin hazırlanmasında başta ADD Şube Başkanımız Okan Onur’a, Grup Ata Şefi Ozan Kırımlı’ ya, Devrekli sanatçılarımız Remzi Budak ve Ayhan Alaz’a ve de orkestraya çok teşekkür ediyorum” dedi

ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık da , “Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, çok güzel bir misafirperverlik gösterdiler. Devrek, Atatürk’e ve Atatürkçü düşünceye yakışan, sahip çıkan bir kale, demokrasi kalesi haline gelmiş. Bunu görerek, bunu yaşayarak ve bunu hissederek buradan ayrılacağım. Bu ortamı bizlere hazırladığı için Başkan Çetin Bozkurt’a sonsuz şükranlarımla teşekkür ediyorum. Bir halk insanı, bir Cumhuriyet insanı, bir Atatürkçü Düşünce dava insanı olarak bizlere kucak açtı” diye konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER