Dipte büyük bir dalga var

Dipte büyük bir dalga var

Dipte büyük bir dalga var

İYİ Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zonguldak’ta iki milletvekili çıkartacaklarını iddia eden Yıldırım, Partisinin Türkiye Geneli’nde %30 bandında oy alacağını savundu. Yıldırım’ın açıklamaları şöyle:

“Dipte büyük bir dalga var”
“Çalışmalarımız köy ve mahallelerde devam etmektedir. Ben iddia ediyorum ki Zonguldak’ta iki vekil çıkartacak durumdayız. Türkiye Geneli’nde %30 bandında oy alacağımız ve hatta ikinci tura Meral Akşener ve Muharrem İnce’nin kalacağını düşünüyorum. Dipte büyük bir dalga var ve anket firmalarının bile sonucu tutturamayacağından emin olun. AKP zaten artık iktidarı istemiyor. 400 Milyar dolar dış borcun 200 Milyar doları bu sene ödenmek zorunda ve AKP artık bu durumun içinden çıkamaz durumda. Allahın İzni ile biz bu enkazı bu zor dönemde çalışıp iktidar olarak iyi bir duruma getireceğiz. 24 Haziran akşamı bunu hep birlikte göreceğiz.”

“Zonguldak’ın hiçbir milletvekili Zonguldak’a bir yatırım veya katkı sağlamadılar”
“Zonguldak’ın köy ve mahallelerinde dört aracımız ve arkadaşlarımız şu anda çalışmalarını sürdürüyor. Merkez İlçe olarak biz de gençlerimiz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1. sıra Milletvekilimiz Aydın Tümen’de Genel Merkezimiz tarafından Zonguldak’a özel gönderilmiş bir isimdir. Zonguldak’ın hiçbir milletvekili Zonguldak’a bir yatırım veya katkı sağlamadılar. Meral Hanım’ın da Zonguldak’ın bu durumundan haberdar olduğunu biliyoruz ve bu yüzden iki dönem milletvekilliği ve bir dönem Bakanlık yapan bu ismi Zonguldak’a özel olarak gönderdiğini düşünüyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 12:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zonguldaklı
Zonguldaklı - 6 yıl Önce

Aydın enerji bakanlığımı yaptı bu memlekette

SIRADAKİ HABER