“Diyabetin tanımı ve beslenme“ semineri

ZONGULDAK (AA) - Diyabet ve Kronik Hastalıklar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Çetin Terzioğlu, "Diyabetin tanımı ve beslenme" konulu seminer düzenleyeceklerini bildirdi.Terzioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şeker hastalarının...

“Diyabetin tanımı ve beslenme“ semineri

ZONGULDAK (AA) - Diyabet ve Kronik Hastalıklar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Çetin Terzioğlu, "Diyabetin tanımı ve beslenme" konulu seminer düzenleyeceklerini bildirdi.

Terzioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, şeker hastalarının diyabetle yaşamaya biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Diyabetle ilgili eğitimin şart olduğunu ifade eden Terzioğlu, şöyle konuştu:

"Eğitimsiz olan insan beslenmesine dikkat edemez, egzersizini nasıl yapabileceğini bilmez ilaç ve insülin kullanımı hakkında bilgisi olmaz. Diyabet hastası olan veya olmayan tüm halkımızı bu nedenle seminerlerimize özellikle davet ediyorum. Diyabetin temel bilgilerini herkesin bilmesi gerekiyor. Katılım ne kadar çok olursa bizde daha sıklıkla bu seminerlerimizi yaparız. Bu doğrultuda 28 Eylül'de Zonguldak Belediyesi Nikah Salonunda saat 14.00'de seminer düzenleyeceğiz. Seminere tüm halkımızı davet ediyorum."

KAYNAK; AJANSLAR

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER