'Doktor teşhisi koymuş ama tedavisi yok'

'Doktor teşhisi koymuş ama tedavisi yok'

'Doktor teşhisi koymuş ama tedavisi yok'

CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Bahçelievler ve Mithatpaşa Mahallelerinde kahvehane toplantısına katılarak vatandaşlarla buluştu. 

Kahvehane toplantılarında Şanal'a İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Fatma Gülay, Millet İttifakı Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi adayları eşlik etti.

"ŞENOL BAŞKANA SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ"

Kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Fatma Gülay, Zonguldak'ta İYİ Parti ve CHP ile Millet İttifakı çatısı altında seçime gidiyoruz. Biz Şenol Başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. Kendisi mühendis, mühendis bilgisiyle Zonguldak'a, sizlere iyi hizmetler vereceğinden hiç şüphemiz yok" dedi.

"EMANETİ EHLİNE VERİN ZONGULDAK'A MÜHENDİS GEREK"

Diğer adaylara göre daha tecrübeli olduğuna vurgu yapan Şanal; "Ben ve arkadaşlarım bu kutsal göreve talibiz. Derman belediyeciliği olarak sosyal hayatı renklendireceğiz. Garibana, kimsesize sahip çıkmak için bu göreve talibiz. Türkiye'de son 5 yılda herşeye zam gelirken, Zonguldak'ta suya 1 kuruş zam gelmedi. İnsanların ihtiyaçları  istekleri doğrultusunda çalışıp onları mutlu edeceğiz. Bu iktidar döneminde Emeğin başkenti Zonguldak, emeklinin başkenti oldu. Biz yardıma muhtaç insanlarımıza kol kanat vereceğiz. Bakıma muhtaç yaşlılarımızın evde bakım hizmetlerini üstleneceğiz. Kadınlarımızın, gençlerimizin ceplerinde beş kuruş olmadan geziyor. Bir marka yaratarak kadınlarımıza istihdam alanları açacağız. Kendi ürettikleri balı, reçeli gibi şeyleri  bu marka adı altında satacak gelir elde edeceklerdir. Vatandaşımızın cenazesi olduğunda  bir hemşire, bir psikolog ve bir din görevlisi hemen cenaze olan yere intikal edecek. Cenaze işlemlerinin hepsini Zonguldak Belediyesi üstlenecek. Vatandaşımız o acısı içerisinde  başka bir şey düşünmeyecek. 1 Nisan itibari ile ağzını musluğa daya, kana kana su iç kampanyası başlatacatağız. Suyu yeni tekniklerle ucuzlatacağız. Artık doğal gaz çalışmaları bitti. Çektiğimiz sıkıntıları biliyoruz. Ama ilk 6 ay içerisinde asfaltlanmadık yol kalmayacak. Diğer adaylar ağzına dolamış yolları. Doktor teşhisi koymuş ama tedavisi yok. Bunların istihdam alanları yaratmak, yolları düzeltmek gibi bir düşüncesi yok. Ama biz asfalt tesisi kurarak hem istihdam yaratacağız hemde asfaltlanmadık yolumuz kalmayacak. Zonguldak Belediyesi'nde çalışan işçilerimizin en düşük maaşı 2500 lira olacak. Lavuar alanında ilk 9 ayda temeli atacağız. Eski çöp alanına ilk 6 ayda bir tesis yapacağız. Dereler aslında Devlet Su İşlerine ait ama biz 'Ya siz yapın yada bırakın kendi göbeğimizi kendimiz keselim' diyeceğiz. Bize güvenin bize destek verin." dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER