ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK

Başkent elektrik arıza bakım onarım çalışmalarına başlaması nedeniyle bazı merkez ve köylere elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Zonguldak'ta bazı ilçe, belde ve köylerde elektrik kesintisi yapılacak. Başkent Elektrik’ten yapılan açıklamaya göre; arıza onarım bakım ve yatırım tesislerinin devreye alınması için yapılan ‘Planlı Bakım ve İyileştirme Çalışmaları Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında enerji verilemeyecek.

Zonguldak Merkezde saat 09.00-17.00 aralığında Hacıali köyü Recepoğolu Mahallesine, Mithatpaşa Mahallesi Namık Kemal sokağa, Tepebaşı Mahallesi Topbaşı sokağa, Osmanlı Köyü Merkez sokağa, Çukurören Köyü Bozcaoğlu Mahallesine, Himmetoğlu Köyü Yusufoğlu Mahallesine ve Osmanlı köyü Merkez mahallelerine elektrik verilemeyecek.

EREĞLİ

10:00 - 17:00 saat aralığında Merkez Göktepe Mahallesinde Küçükyalı, Yalı-2, Kilisecik, Avcılar, ve Güneş sokakta, Gülüç Beldesi Merkez Koru içi sokakta elektirik kesintisi olacak

09:30 - 11:30 saat aralığında KANDİLLİ köyü GEYİKBELİ Mahallesi; BEHSAT ATALAR, KARAMAN, OSMAN İPEKÇİ, BAŞARAN, KİRAZ, YILMAZLAR, SUBAY TEPE, KALYONCU ve ÇAMLI sokaklarında çalışma yapılacak.

ALAPLI

09:30 - 17:30 saat aralığında Belde/Köy: KABALAR - Mahalle: MERKEZ
Belde/Köy: KABALAR - Mahalle: MERKEZ - Sokak: KABALAR MERKEZ
10:00 - 17:00 saat aralığındaBelde/Köy: MERKEZ - Mahalle: KARŞIYAKA
Belde/Köy: MERKEZ - Mahalle: MERKEZ - Sokak: AKASYA
Belde/Köy: ÇAYKÖY - Mahalle: MERKEZ
Belde/Köy: MOLLABEY - Mahalle: MOLLABEY - Sokak: MOLLABEY
13:00 - 15:00 saat aralığındaBelde/Köy: GÜMELİ - Mahalle: MERKEZ - Sokak: SEÇ
Belde/Köy: GÜMELİ - Mahalle: MERKEZ - Sokak: SEC

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2020, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER