Elini taşın altına koyan herkesle yürürüz!

Elini taşın altına koyan herkesle yürürüz!

Elini taşın altına koyan herkesle yürürüz!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, İYİ Parti İl Başkanlığı’na atanan Yavuz Erkmen ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yıldırım elini taşın altına sokanlar ile her daim yol yürüyeceğini belirterek, “Zonguldak İl Başkanlığına eski Zonguldak Valimiz Bürokrat Yavuz Erkmen atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Zonguldak Merkez İlçe Başkanı olarak kim elini taşın altına sokar ise onunla yürürüm. Partimin ilerleme sürecinde gelecekle ülkem adına yararlı olan herkesle yürümeye hazırım. Kendimi partime adamış biri olarak şehrimde iyiler adına sonuna kadar teşkilatıma desteklerimi sunacağım” dedi.
“HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI”
Kaostan nemalananların heveslerinin kursaklarında kaldığına dikkat çeken Başkan Yıldırım, “Partimizde 54 İl Başkanı ataması gerçekleşmiştir. 34 İl Başkanı mevcut isimlerden 20 atama ise yeni isimlerden oluşmuştur. Genel Başkan yardımcımız, Milletvekilimiz Koray Aydın’ın çağrısı ile başlayan istifalar tamamlanmıştır. Genel Başkanımız Meral Akşener’in takdir ve başarı dilekleri ile onaylanmıştır. Eş zamanlı olarak yoğun ve titiz çalışmalar sonucu atamalar gerçekleştirilmiştir. İllerin akıbetinde İlçe Teşkilatlarımızda yapılanmaya dâhil edilecektir. Bu teşkilatlanma sürecinde mahalli teşkilatlarımızda programa dâhil edilecektir.  İYİ Parti de kaos üzerinde nemalanmaya çalışan çevrelerin hevesleri kursaklarında kalmıştır” dedi.
“ELİNİ TALIN ALTINA SOKAN HERKESLE”
Elini taşın altına koyan herkes ile beraber yürüyeceklerini ifade eden İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “İYİ Parti de yaprak dökümü yaşanmıyor. Daha önceki demeçlerimde belirttiğim gibi yeni bir çınar büyüyor. İYİ Parti tek adam rejimine karşı en güçlü alternatiftir. İçinde bulunduğumuz şu dönemde ekonomi çökmüş durumdadır. Biz İYİ Parti olarak kesinlikle bu gidişata dur diyecek alternatifiz. Zonguldak İl Başkanlığına eski Zonguldak Valimiz Bürokrat Yavuz Erkmen atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Zonguldak Merkez İlçe Başkanı olarak kim elini taşın altına sokar ise onunla yürürüm. Partimin ilerleme sürecinde gelecekle ülkem adına yararlı olan herkesle yürümeye hazırım. Kendimi partime adamış biri olarak şehrimde iyiler adına sonuna kadar teşkilatıma desteklerimi sunacağım. İl Başkanlığına getirilen eski Valimize şimdiden görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER