EROL ŞAHİN KAPI KAPI GEZİYOR…

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan  Adayı Erol Şahin çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor…

EROL ŞAHİN KAPI KAPI GEZİYOR…

AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan  Adayı Erol Şahin mahalle mahalle gezerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

Kdz.Ereğli halkının gönlüne dokunan Erol Şahin bugün sabahın erken saatlerinde Belen Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ile çalışmalarına başladı.

Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Belen Sanayi esnafını ziyaret ederek hem kataloglarını dağıtan hem de sorunları dinleyen Erol Şahin gittiği her kapıdan mutlu dönüyor.

Erol Şahin öğlen saatlerinde de Adliye ve Vergi Dairesi bölgesindeki tüm sokaklara girerek kapı kapı katalog dağıttı ve insanlarla tokalaştı.

Kalabalık bir ekip ile birlikte mahallelere giren Erol Şahin, Kdz.Ereğli’de 31 Mart yerel seçimlerinden sonra hayata geçireceği projeleri detaylı bir şekilde anlatıyor.

Şahin, 31 Mart seçimlerinden sonra belediye başkanlık makamının binanın giriş katına taşınacağını ve kapısının da kaldırılacağını belirterek, “O Makam halkın makamı. O makamda isteyen herkes gelip çayını kahvesini içerken derdini anlatabilecek ve çözümünü bulabilecek” dedi.

Erol Şahin girdiği her sokakta, ev ve işyerlerinde insanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine de davet ediyor.

19 Mart Salı günü yapılacak olan mitinge Ereğli halkını davet eden Şahin, “Ereğli’nin başına devlet kuşu kondu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye olan ilgisini artık duymayan, bilmeyen kalmadı. Bu fırsatı Ereğli olarak iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

PROJELERİNE KAMUOYU DESTEĞİ

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in mahallelerde kapı kapı gezerek dağıttığı ve projelerinin yer aldığı katalogları inceleyen vatandaşlar, projelerin tamamını beğendiklerini ifade ederek, bu projelerin ancak iktidar desteği ile hayata geçebileceğini ve bu nedenle Erol Şahin’e destek verdiklerini söylediler.

Erol Şahin de, Ereğli halkına sunduğu projelerin tamamının arkasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ve imzasının olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER