Gülay Sert Konuştu, "Kesinlikle Yanlış ve Yalan Haberdir"

Gülay Sert Konuştu, "Kesinlikle Yanlış ve Yalan Haberdir"

Gülay Sert Konuştu, "Kesinlikle Yanlış ve Yalan Haberdir"

Dün bir yerel medya organında çıkan ve İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar tarafından elinden mührünün alındığı iddia edilen habere tepki gösteren İYİ Parti eski Merkez İlçe Başkanı Fatma Gülay, “Ben kendi kararlarını alabilen bir insanım. Elimden mühür alınmamıştır. Eşim ve kendimin işi dolayısıyla yurtdışına sık çıkmam gerekeceği için aday olmadım. Perşembe günü Sırbistan’da olacağım. Bundan sonra kalbim davam ile beraber” dedi.
“KESİNLİKLE YANLIŞ VE YALAN HABERDİR
Gülay kongre sonrasında yaptığı açıklamada, “Dün akşam çıkan haberler ile ilgili konuşmak istedim. Haberin içeriği kesinlikle yanlış ve yalandır. Gazetecileri arkadaşları tenzih ederek söylüyorum. Ama bu yazı kesinlikle gerçek değildir. Kendi isteğim ve kendi kararımla adaylıktan ayrıldım. Beni görevime atayan il başkanım beni görevden neden alsın? Mühür dediğiniz oyuncak değildir. O bu ülkenin yönetmeye talip olan İYİ Parti’nin mührüdür. Kendi işlerimden dolayı farklı işlere gireceğim bir dönemde 15 önce il başkanımla konuşup böyle bir durum içerisine gireceğimi kendisine bildirdim” şeklinde konuştu.
“PERŞEMBE SIRBİSTAN’A GİDİYORUM”
Perşembe günü Sırbistan’a gideceğine dikkat çeken Fatma Gülay, “Yazıldığı gibi çirkin durumlar olsaydı 15 gün öncesinde ben basına bir açıklama yapardım. Hak vereceğiniz üzere kendi kararlarını kendi alan biriyim. O haberin altında ki yoruma kesinlikle katılmıyorum. Görevimle ilgili pasifize olduğum ile alakalı bir yorum vardı. Ben hayatım boyunca asla böyle bir insan olmadım. Altından kalkamayacağım hiçbir işin içine girmedim. Zaten verdiğim sözlerin yarım kalmaması adına görevimden ayrılmam gerektiğine karar verdim. Eşimin işinden dolayı çok sık yurt dışına çıkmam gerekecek. Bu Perşembe ben Sırbistan’da olacağım. Daha sonra farklı yerlere gideceğim. Partimizin ve davamızın üzerinde hiç birşeyi doğru bulmuyorum. Davamın yüreğimden ki yeri bakidir. Davam kalbimdedir. İşlerimi yoluna koyduktan sonran davama hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Batuhan Karamalak

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 15:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER