Haydi Zonguldak sende katıl!

"Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" kapsamında başlatılan indirim kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Zonguldak bölgesinden şu ana kadar kampanyaya destek veren çıkmadı..

Haydi Zonguldak sende katıl!

"Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı" kapsamında başlatılan indirim kampanyasına destek büyüyor. Koç, Sabancı, Doğuş Grubu gibi Türkiye'nin öncü kuruluşlarının da destek verdiği kampanyaya katılan kurum ve kuruluşların sayısı bir günde 100'ü aştı.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın koordinesinde yapılan çağrının ardından "#TürkiyeKazanacak" etiketiyle dün faaliyete geçen "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesinden indirim kampanyasına destek verdiğini belirten kurum ve kuruluşların sayısı hızla arttı.
100'ü aştı
Bu kapsamda, Koç, Sabancı, Boyner, Eczacıbaşı, Yıldız, Doğuş Grubu, Teknosa, Koçtaş, Şok, A101, Metro, Migros, Carrefour, BİM, D&R, Beymen, Fabrika, Network, Kiğılı, Damat, MÜSİAD, TÜSİAD, YASED, TOBB, Sinpaş GYO, Bereket Sigorta, AOÇ, TMO'nun da aralarında yer aldığı 100'den fazla kuruluş kampanyaya destek verdiğini açıkladı.
Bakan Albayrak, Türkiye'nin, enflasyonla mücadelesinde başarıya ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan programın, özel sektörün gönüllülük esasına dayalı desteğini hedeflediğini belirtmişti.
Yüzde 10 indirim çağrısı
Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na katkı sağlamak isteyen tüm firmalara, ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim yapmaları çağrısında bulunulmuştu.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER